Bizar Positief

BLOG van 6 juli 2020, bizar positief.

Het is juli, we zijn al over de helft van 2020. Het was een bizarre tijd. Ook nu nog weten we niet precies hoe alles gaat lopen. Toch ben ik positief over de kunst, klanten komen weer steeds vaker naar de galerie en willen graag investeren in kunst, particulier en zakelijk.
Dat begrijp ik maar al te goed. Kunst maakt gelukkig en dat begrip sijpelt tegenwoordig langzaam maar zeker door in onze samenleving. Ja, geluk is ook gezondheid, een fijne werkplek, een dak boven je hoofd en lieve vrienden. Kunst kan hier zeker een bijdrage aan leveren.

 

Al eerder schreef ik over de waarde van kunst op de zaak.

Bizar positief
Kunst op kantoor, je entree of boardroom is een mooie binnenkomer en een super gespreksopener,  kunst maakt ons gelukshormoon aan, en zorgt daardoor voor meer productiviteit en creativiteit.

Maar wat ook heel belangrijk is is je uitstraling!

Met kunst, kan je de perfecte uitstraling geven, naar klanten en medewerkers.
Wanneer je als directeur helemaal weg bent van de kunst in je bedrijf, dan vertel je er waarschijnlijk ook met enthousiasme over. Bij je klant geeft je daarmee een prachtig signaal af, je bevlogenheid, je maatschappelijke betrokkenheid.  Je wordt socialer gezien, en men doet graag zaken met je.
Investeer jij bijvoorbeeld in kunst van Nederlandse kunstenaars, dan zeg je daarmee ‘ ik steun de Nederlandse kunst, dat vind ik belangrijk’.

 

SHE Art Gallery investeert in Dutch Art Support, haar selecte kunstcollectie heeft kunstwerken van 100% Nederlandse kunstenaars. Dat vinden wij belangrijk.  Moderne kunst van deze eeuw omvat heel veel soorten kunst, vele vormen, afmetingen en materialen. Wij hebben een enorm groot netwerk van kunstenaars, en kunnen u daardoor goed van dienst zijn bij het zoeken van kunst die bij u en uw zaak past!

Wij geven gratis kunstadvies op maat (klik op onderstaande link):

Ik wil graag vrijblijvend kunstadvies>>

SHE Art Gallery promoot kunst van Nederlandse kunstenaars, moderne kunst, kunst van deze eeuw, van allerlei pluimage. Zoals schilderijen en wandwerken met acrylverf, olieverf, keramiek, krijt, hout en collage, met epoxy of bladmetaal. Beelden van brons, kunsthars, epoxy, keramiek, glas en steen. Fotografie, urbex art, digitale collages, noem maar op.

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×