Thuisblijven muurtje schilderen kunst kopen?

The summer of 2020..
Het jaar van Thuisblijven muurtje schilderen kunst kopen

Dit jaar gaan we niet op vakantie, niet naar Ierland, zoals we gepland hadden. Bij SHE Art Gallery wordt er deze zomer gewoon doorgewerkt. Dat vinden wij niet erg, want na de stilte in maart en april en mei dit jaar, zijn we blij met ons werk, blij dat de klanten ons weer weten te vinden, blij dat alles weer doorgaat.

Wat we de laatste 2 maanden veel hoorden van onze klanten, is dat ook zij niet op vakantie gaan. Huizen zijn verbouwd of gerestyled, of plannen daarvoor worden gesmeed. Kunst is daarbij tegenwoordig niet weg te denken. Daar kunnen wij bij helpen uiteraard. Wij geven kunstadvies op maat, passend bij wensen, ideeën en budget. Dat begint vaak in de galerie, kijken waar de klant op valt. Daarna thuis of op de zaak, daar kijken wij graag, en meestal borrelen de ideeën meteen naar boven. Heerlijk om samen met de klant een prachtig en passend plaatje neer te zetten.

Wanneer we dan, een paar dagen na levering dit berichtje van de klant ontvangen, dan is dat precies wat wij nodig hebben, die vakantie kan ons gestolen worden!

Lieve Sheila,

Wij genieten zeker iedere dag van onze schilderijen. Wij zijn er zo blij mee.
Dank je wel voor al je goede adviezen!
Lieve groetjes,
A en L 

Tot snel!

Team SHE Art Gallery
Sheila Haasnoot | SHE Art Gallery
www.sheartgallery.com/kunstadvies
&
Nancy van Empel | DURV Interieuradvies
www.durvinterieuradvies.nl

Wij promoten kunst van Nederlandse kunstenaars, moderne kunst, kunst van deze eeuw, van allerlei pluimage. Zoals schilderijen en wandwerken met acrylverf, olieverf, keramiek, krijt, hout en collage, met epoxy of bladmetaal. Beelden van brons, kunsthars, epoxy, keramiek, glas en steen. Fotografie, urbex art, digitale collages, noem maar op.
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×