Hip en Trendy

Hip en Trendy
Passend bij de nieuwste woonbladen interieurs? Hip en Trendy, of toch liever je eigen stijl? Ik hoor het steeds vaker. Mijn klanten zijn op zoek naar een stukje identiteit, daarmee willen ze hun huis of kantoor juist die uitstraling geven die bij ze past.

Marloes deed hetzelfde vorige maand, haar oog viel op een prachtig kunstwerk van Yvonne Jochems. De uitstaling pakte haar zoals ze zei. De blik hield haar vast en zette haar letterlijk  even stil. Ze bleef staan en alhoewel ze even twijfelde over de plaats in haar kantoor, zou het wel passen, wist ze eigenlijk meteen, die wil ik hebben, die past bij mij, hier zie ik een stukje van mezelf in. En dat wil ik graag laten zien. Aan klanten aan medewerkers en vooral mezelf.

Gisteren ontving ik haar e-mailtje waarin ze vertelde dat ze zo blij is met haar aankoop.

‘ Nogmaals dank voor je goede advies, maar dat was eigenlijk helemaal niet nodig want ik was al verliefd…’

Zo gaat dat vaker, kunst verkoopt zichzelf, je wordt verliefd omdat het bij je past, omdat je er iets van jezelf in terugvind, omdat het je raakt.
Probeer het zelf maar eens, maar pas op, het is een verslaving…:-)

Sheila

Kunstcollectie & kunstenaars & agenda van SHE Art Gallery

Wij promoten kunst van Nederlandse kunstenaars, moderne kunst, kunst van deze eeuw, van allerlei pluimage. Zoals schilderijen en wandwerken met acrylverf, olieverf, keramiek, krijt, hout en collage, met epoxy of bladmetaal. Beelden van brons, kunsthars, epoxy, keramiek, glas en steen. Fotografie, urbex art, digitale collages, noem maar op.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×