Houdbaarheidsdatum 2020

K-jaar

Was het voor jou ook zo’n fijn jaar? Hoe gaat het met jullie? Alles kits achter de rits?
We komen om in de clichés, en in december meer dan ooit. Wat er nu anders is, zijn de antwoorden. Mompelden we vorig jaar nog dat alles prima ging en dat we een topjaar hadden en het kon niet op. Alles op facebook zag er bij iedereen prachtig uit, het leven was een groot feest.

Dit jaar is dat ineens alles anders en we weten inmiddels ook allemaal wel waarom. We hebben ineens een houdbaarheidsdatum gekregen, thuis, ons lijf, ons werk, de zaak, noem maar op. Als we even niet opletten, gaan we heel schuin de helling af. Dus zijn de antwoorden dit jaar gericht op hoop, samen en gezondheid. Blijven we overeind? Vraag je je dat wel eens af? Ik wel.

De galerie is een goed voorbeeld. In maart en april dit jaar bleef iedereen netjes thuis en dus kwam er tot half mei zo goed als niemand in de galerie, het was afwachten geblazen..
Maar niet voor mij, ik had genoeg te doen, gelukkig, want ik heb me in die 2 a 3 maanden op het verbeteren van mijn website gestort, nou ja, dat deden mijn fantastische websitebouwers van @RenewMyID, ik mocht mee testen en de hele website opnieuw vullen, een aardig karwei. Het resultaat mag er zijn.

Toen half mei het weer wat aantrok qua bezoekers van de galerie, dachten we al snel, het is voorbij, maar toch bleef het kwakkelen. Alle openingen, proeverijen en evenementen op de zaak zijn afgelast. We hadden nog wel onze doorlopende expositie van de vaste collectie, en de gast exposanten. De zomer ging redelijk stilletjes voorbij.

Kerstboodschap van Sheila

Afgelopen 2 maanden draaiden we fijne maanden. Iedereen wil ineens nieuwe kunst, want we zijn niet op vakantie geweest, hebben geen etentjes of andere dure evenementen gehad. Dan thuis maar verwennen, En kunst help daarbij, van kunst wordt je gelukkig! Wij kunnen je daar uitstekend bij helpen.

Komend jaar gaan we ook nieuwe initiatieven uitbreiden.

Ik ga samen met mijn vaste collectie kunstenaars, mooie solo exposities inrichten, om hen wat meer in het zonnetje te zetten.
We zijn inmiddels ook al gestart met de zakelijke kunst-lease, een heel fijn programma voor bedrijven.

En verder.. onze houdbaarheidsdatum is nog helemaal niet in zicht, we hebben Ups en Downs gehad dit jaar, veel ondernomen, plannen gesmeed en uitgevoerd, dat is ondernemen. We staan er goed voor en hopen dat onze klanten ons ook komend jaar komen bezoeken en we hopen natuurlijk op veel nieuwe klantaanwas!

In ecstacy

Ja het was een k..jaar, maar we sluiten het goed af en GAAN ERVOOR in 2021.

Op dit moment is de galerie gesloten maar bij serieuze interesse kunt u nog steeds onze gratis proefplaatsingen en kunstadvies bij u thuis of op de zaak aanvragen!

Proost alvast!

Liefs, Sheila

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×