In the Spotlight | Yann Schuyers

Kracht van Licht en Kleur!

Yann werkt met de kracht van licht en kleur. Al zijn werken zijn fascinerend in hun grootte en schoonheid. Unieke schilderijen gebaseerd op voornamelijk eigen fotografie. Hij schildert en air-brusht realistisch met een geweldige stofbeheersing. Het vrouwelijk lichaam is zijn voornaamste inspiratiebron. Yanns schilderijen horen in het rijtje naast die van Lita Cabellut en Louis Treserras.

Zijn nieuwste serie ‘Art Project Cuba’ is ontstaan uit een samenwerking tussen Yann Schuyers en Cubaanse fotografe Claudia Raymat Gomez.

Voor zijn New Media Art gebruikt Yann veel verschillende hedendaagse schildertechnieken op doek, waaronder air-brush en glaceertechniek, diverse penseeltechnieken, sjablonering en spatwerk. Hiervoor gebruikt hij o.a. markers, acrylverf, olieverfpotloden, eigen ontwerp sjablonen, pastilles, gel, vernis en inkt.

Kracht van Licht en Kleur? Yann leert ons dat kleur een helende werking heeft, je stemming beïnvloedt en dat kleur versterkt wordt  door de kleur die ernaast staat. Dat doet kleur. En licht? ‘In het donker valt licht meer op’ zegt Yann, en niets is minder waar.

Meer over Yann>>

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×