Yann Schuyers

New Media Art, Yann gebruikt vele hedendaagse technieken in zijn kunstwerken. Het vrouwelijk lichaam is zijn voornaamste bron van inspiratie.

Al zijn werken zijn fascinerend in hun grootte en schoonheid, het zijn unieke kunstwerken op canvas met spanlatten gebaseerd op digitale-fotografie.  Hij gebruikt: acrylverf, markers, inkt, olieverf-potloden, pastilles, gel en vernis dat in combinatie met airbrush- penseel- spat- sjabloon- en glaceer- technieken.

De vrouw en haar  lichaam is de voornaamste bron van inspiratie voor zijn bijzondere kunstwerken. Maar ook borrelen door mythologie, mode, design, architectuur, reizen en muziek voortdurend ideeën bij hem op voor nieuwe kunstwerken.

 

 

  • New Media Artist

New Media Art

Voor Yanns gemengde hedendaagse technieken op linnen wordt hij geïnspireerd door het formaat en techniek van kunstenaars als Lita Cabellut. Al zijn werken zijn fascinerend in hun grootte en schoonheid, het zijn unieke kunstwerken op canvas met spanlatten gebaseerd op digitale-fotografie.  Hij gebruikt: acrylverf, markers, inkt, olieverf-potloden, pastilles, gel en vernis dat in combinatie met airbrush- penseel- spat- sjabloon- en glaceer- technieken.

Vrouwelijk lichaam

Het vrouwelijk lichaam is een voorname bron van inspiratie voor zijn bijzondere kunstwerken. Maar ook borrelen door mythologie, mode, design, architectuur, reizen en muziek voortdurend ideeën bij hem op voor nieuwe kunstwerken.

Yann is verantwoordelijk voor een breed palet aan beeldende kunstwerken.  In zijn leven als kunstenaar tot dusverre heeft Yann Schuyers zich beziggehouden met fotografie, zeefdrukken, tekenen en schilderen met potlood en acrylverf, digitale kunst en het ontwerpen van interieur en tuinen.  Yann heeft regelmatig geëxposeerd, en in 2015 werd zijn werk beloond met de World Fashion Fair Award.

De kracht van Licht en kleur

“Ik werk met de kracht van licht en kleur.  Dit vind ik in de digitale wereld in combinatie met verschillende pigment houdende materialen die voor een  kunstenaar  beschikbaar zijn.  Daarbij is het heerlijk om afwisselend te putten uit verschillende creatieve werkvormen, technieken en materialen.  De werkwijze die ik hanteer is intensief, maar blijft echt fantastisch om te doen.  Ook vind ik het mooi de kunstwerken die hieruit voortkomen met andere mensen te delen.” – Yann Schuyers

 

“Verleidelijk mooi ”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×