SHE Paas Event

SHE Paas Art-event: Een van de beste kunst evenementen in de regio

Je loopt gewoon naar binnen, de deuren staan open, jij bent welkom om te komen genieten en op zoek te gaan naar moderne kunst 31 maart en 1 april 2024 bij SHE Art Gallery in Nuenen, onder de rook van Eindhoven. Een kunst evenement bezoeken is een geweldige manier om nieuwe kunstenaars te ontdekken, je eigen collectie uit te breiden, of gewoon te genieten van van kunst.

Ons Paasevenement is een van de meest populaire kunst evenementen in Nederland. Het vindt elk jaar plaats tijdens het paasweekend en biedt een breed scala aan kunstwerken van voornamelijk Nationale kunstenaars. Van schilderijen en beelden tot fotografie en digitale kunst, er is voor elk wat wils.

En er is iets te winnen

Wij verloten zowel 1ste als 2de Paasdag een kunst cadeau bon onder de aanwezigen! Doe je mee?

Het evenement biedt ook de mogelijkheid om direct kunstadvies te krijgen en zo meer inzicht te krijgen over de kunst bij jou thuis of op de zaak. De medewerkers van SHE Art Gallery staan voor je klaar met uitleg en inzichten. Een proefplaatsing is zo geregeld.

SHE Art Gallery Paas Kunst Evenement

Ben je op zoek naar een leuke manier om de Paasdagen door te brengen? Kom dan naar het Paas Kunst Evenement bij SHE Art Gallery in Nuenen op 31 maart en 1 april 2024. Dit kleurrijke evenement biedt veel hedendaagse kunstwerken om van te genieten.

Evenement Details

Het evenement begint om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur op beide dagen. SHE Art Gallery biedt gratis parkeren voor de deur, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Bovendien zijn er drankjes en hapjes en natuurlijk paaseieren beschikbaar voor de bezoekers.

Kunstwerken

De frisse nieuwe expositie tijdens het Paas Kunst Evenement bij SHE Art Gallery biedt een breed scala aan kunstwerken. Je kunt genieten van moderne kunst van Nederlandse kunstenaars van deze eeuw. Er zijn veel kleurrijke schilderijen en sculpturen te zien die je zeker zullen aanspreken.

Website kijkje nemen? >>

Ipanema 108 x 140 cm

Kunst Aanschaffen en Verzamelen

Bij het aanschaffen en verzamelen van kunst komt meer kijken dan alleen het mooi vinden van een kunstwerk. Het is belangrijk om je goed te oriënteren en jezelf af te vragen wat je precies zoekt in een kunstwerk. In deze sectie geven we je enkele tips en suggesties voor het kopen en verzamelen van kunst, evenals enkele investeringsmogelijkheden.

Tips voor het Kopen van Kunst

Het kopen van kunst is een persoonlijke keuze en kan een waardevolle toevoeging zijn aan moderne huizen en modern wonen. Hieronder volgen enkele tips die je kunnen helpen bij het kopen van kunst:

  • Doe onderzoek naar de kunstenaar en de kunstwerken die je interesseren. Bekijk hun werken en lees over hun achtergrond en carrière.
  • Bezoek galeries, kunstbeurzen en veilingen om een idee te krijgen van de verschillende stijlen en prijzen van kunstwerken.
  • Koop alleen kunstwerken die je echt leuk vindt en waar je een emotionele connectie mee hebt. Kunst moet niet alleen een investering zijn, maar ook iets waar je elke dag van kunt genieten.

Investeren in Moderne Kunst

Moderne kunst kan een goede investering zijn, maar het is belangrijk om te onthouden dat de prijzen van kunstwerken kunnen fluctueren. Hieronder volgen enkele investeringsmogelijkheden:

  • Overweeg om te investeren in opkomende kunstenaars. Hun werken zijn vaak nog betaalbaar en kunnen in de toekomst in waarde stijgen.
  • Koop kunstwerken van bekende kunstenaars die al een gevestigde reputatie hebben. Hun werken hebben vaak een hogere waarde en zijn minder risicovol om te investeren.

Onthoud dat kunst kopen en verzamelen een persoonlijke keuze is en dat je alleen moet investeren in kunstwerken die je echt leuk vindt en waar je een emotionele connectie mee hebt. Met deze tips en suggesties kun je hopelijk de juiste keuzes maken bij het kopen en verzamelen van kunst.

Kunstagenda voor 2024 

Als je op zoek bent naar de kunstagenda voor 2024, zijn er verschillende manieren om deze te vinden. Een goede plek om te beginnen is door online te zoeken naar kunsttentoonstellingen en evenementen in jouw regio. Je kunt ook de websites van kunstmusea en galerieën in de gaten houden voor aankondigingen van tentoonstellingen en evenementen.

Een andere optie is om lokale kranten en tijdschriften te bekijken voor aankondigingen van kunsttentoonstellingen en evenementen. Veel kranten hebben een cultuursectie waarin aankondigingen van aankomende evenementen worden gepubliceerd.

SHE Art Gallery heeft haar agenda altijd op haar website gepubliceerd.

Onze Kunstagenda>> 

Als je geïnteresseerd bent in een specifieke kunstvorm, zoals schilderkunst, beeldhouwkunst of fotografie, kun je ook zoeken naar specifieke kunstenaars en evenementen die zich richten op die kunstvorm.

Kunstenaars van SHE Art Gallery >>

Kortom, er zijn nog veel meer manieren om de kunstagenda voor 2024 te vinden. Door online te zoeken, lokale kranten en tijdschriften te bekijken en specifieke kunstvormen te zoeken, kun je op de hoogte blijven van de nieuwste kunsttentoonstellingen en evenementen in jouw regio.

Tot ziens 31 maart of 1 april bij SHE Art Gallery
De Huufkes 34, Nuenen

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×