Galerie vlakbij Eindhoven

Kunst (vlakbij) Eindhoven

Kunst kopen doet niemand zomaar elke dag. Wanneer u op zoek bent naar kunst oriënteert u zich misschien eerst op het web en bezoekt u uw favoriete kunstsites alvorens u kunst koopt. Daarmee krijgt u al een goed idee wat u bevalt en vooral wat u niet bevalt.

Houdt u van moderne kunst of klassieke werken, van abstract of hyperrealistisch, van grote doeken of kleine beelden, van brons, glas of hout? Het aanbod is heel erg groot en vaak niet goed te overzien op het web. Daarbij komt nog dat u de kunst wilt zien. Niet vanaf een plaatje, maar met eigen ogen. Een plaatje mist namelijk een stuk beleving. U wilt toch ook dat het kunstwerk waarnaar u op zoek bent goed voelt en u echt raakt?

Hier komt de galerie om de hoek kijken. Een galerie is als het ware een kunstwinkel. Een galerie toont een groot aanbod, vaak in een bepaald genre en laat ook heel veel diversiteit van verschillende kunstenaars en disciplines zien. Onder de rook van Eindhoven zit zo’n “kunstwinkel” / ”galerie Eindhoven”, SHE Art Gallery, in Nuenen. Zodra u over de drempel stapt krijgt u meteen een sfeerbeeld mee. Een beleving van kunst. De kunstwerken zijn eigentijds, toegankelijk en modern.

SHE Art Gallery galerie EindhovenArt Gallery Eindhoven

Deze Art Gallery te Eindhoven / Nuenen  is met recht een moderne, eigentijdse kunstgalerie te noemen. Het is een grote galerie met een sfeervolle ambiance.
De koffie staat altijd voor u klaar, maar wat natuurlijk belangrijker is: de kunst is sprekend, uitdagend en prikkelend. Een hele nieuwe kunstbeleving. Er staan en hangen altijd kunstwerken van wel 30 of meer verschillende kunstenaars. Van brons tot papier, van olieverf tot hout, noem maar op.

Eigenaresse Sheila Haasnoot weet over alle kunstwerken wel iets te vertellen. Een verhaal over de kunstenaar, het werk, het verhaal erachter en ga zo maar door. Dat geeft een kunstwerk meteen veel meer waarde. U kunt natuurlijk ook in alle rust genieten van al het moois dat de galerie u toont. U beleeft in de galerie de werken zoals ze bij u thuis, of in uw eigen tuin zouden kunnen staan of hangen.

Kunstuitleen Eindhoven

Alhoewel we bij SHE Art Gallery niet zoveel vragen krijgen over kunstuitleen bieden we deze service wel voor bedrijven. De meeste particuliere kunstliefhebbers gaan echter meteen over tot aankoop van een kunstwerk. Zij hebben vaak hun oog op een kunstwerk laten vallen, zijn er echt verliefd op geworden. Ze willen het niet meer uit handen geven. Is het kunstwerk eenmaal van hen, dan wordt het steeds mooier, steeds meer eigen.

Soms is een proefplaatsing gewenst, dat wordt dan uiteraard geregeld.  Kunstuitleen voor bedrijven behoort al wel tot de mogelijkheden. Hier komen goede fiscale voordelen om de hoek kijken. Een informatief gesprek hierover is zeker de moeite waard.

Aanvraag Kunst Lease oriëntatie

Voor kunst-lease op maat kom ik graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Kunstadviseur Sheila Haasnoot | SHE Art Gallery

Hedendaagse kunst Eindhoven

Wat is hedendaagse kunst? Iedereen heeft daar zo zijn eigen beeld bij en dat mag natuurlijk. Modern, hedendaags, van deze eeuw, van de laatste 10 jaar of met een nieuwerwetse uitstraling. Volgens Wikipedia is hedendaagse kunst:  Alle beeldende kunst die “nu” gemaakt wordt. Dat is enorm veel en dat laat iedereen vrij, in zowel techniek als uitstraling.

De uitstraling van de kunstwerken bij SHE Art Gallery is ook zeer divers, wel past alles in een eigentijds plaatje en is de uitstraling hedendaags! Komt u eens langs in Eindhoven / Nuenen om van onze kunst te genieten. Misschien loopt u uw droomkunstwerk wel tegen het lijf. Wij helpen u graag bij uw keuze, maar de uiteindelijke keuze, die is natuurlijk aan u.

Moderne schilderijen Eindhoven

Of u nu houdt van moderne schilderijen, stijlvolle bronzen beelden, klassiek of abstract geschilderd doek, kunstwerken van Gips Composiet, bloemen afgelakt met epoxy, urbex-fotografie, houten kunstwerken of kleine schilderijtjes vol symboliek, we hebben het allemaal in onze kunstgalerie, SHE Art Gallery, in Eindhoven/Nuenen.

Onze kunst wisselt regelmatig. Een groep van fantastische vaste kunstenaars zorgt namelijk vaak voor nieuw werk. Natuurlijk introduceren wij ook nieuwe kunstenaars in de galerie, met veelbelovend en uniek werk. Op deze manier blijft er altijd wat nieuws te ontdekken in de galerie.

De galerie is meer dan een bezoekje waard. Iedereen die over de drempel stapt (en die is heel laag) is verrukt over de sfeervolle galerie en de geweldige kunst!

Moderne kunst Eindhoven

De kunstwerken van kunstenaar Bart van de Voort pronken al enige tijd in SHE Art Gallery. Niet meer allemaal natuurlijk, want uiteraard worden zijn werken regelmatig aangekocht door een liefhebber.

Een aantal van zijn nieuwste werken zijn gemaakt van gegoten gips composiet en afgegoten met epoxy. De verhalen bij zijn werken zijn prachtig en een ware toevoeging bij het werk.

Meestal hangen of staan er meer dan 30 kunstenaars in de galerie, of althans, hun kunstwerken.  Dit maakt het onmogelijk om ze allemaal op te noemen en hun werk toe te lichten. De kunstwerken zijn stuk voor stuk uniek en waardevol. Voor meer kunstwerken verwijzen wij u naar onze website. U kunt daar een kijkje nemen in een geselecteerde collectie of alle kunstenaars bekijken.

Veel kijkplezier! Neem ook een real live bezoekje aan de galerie. Zo kunt u alles met eigen ogen tot u nemen. Laat u verleiden.

Wij kijken uit naar uw bezoek aan de galerie

Voor de kunstliefhebber, verzamelaar en kunstgenieter; wij ontvangen u graag in onze prachtige galerie!

Er is regelmatig wat te beleven. Bekijkt u gerust onze Galerie Eindhoven agenda van de komende maanden. De kunst van onze kunstenaars wisselt zoals gezegd regelmatig dus een herhaal bezoekje zal altijd weer spannend zijn. Kom op ontdekkingstocht!

Wilt u graag op de hoogte blijven van al onze activiteiten, meld u dan hier aan voor onze maandelijkse informatieve e-mail.

Tot ziens bij SHE Art Gallery!
Sheila Haasnoot | eigenaresse SHE Art Gallery | De Huufkes 34  Nuenen /(Eindhoven)

Ingang SHE Art Gallery, Nuenen galerie Eindhoven

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×