Groot succes, avond vol kunst & cuisine

Rendang

Rendang, een beetje van zijn moeder en een beetje van hemzelf. Het is kruidig, niet pittig en wordt in balans gebracht met een zelfgemaakt mango-ijs en kokosschuim en nog veel meer kleine toefjes, paddenstoeltjes etc. Ik kan het niet eens allemaal meer herhalen. Jermain vertelde er vol overgave over. “Dit gerecht heb ik van mijn moeder, maar het is me nog nooit gelukt om het het precies hetzelfde als haar gerecht te maken”. Jermain De Rozario is eigenaar van restaurant DeRozario uit Helmond, een top chefkok, bekend van TV en hij heeft al vele nominaties en prijzen op zijn naam. Deze jonge enthousiaste chef kookte en presenteerde zijn signature-gerechten op een heel speciale manier, in onze kunstgalerie.

21 augustus 2018 was het eerste SHE Art- Rozario Diner, wat een succes!

Een avondje vol kunst en cuisine.

Een culinaire beleving, midden in de galerie, aan 2 lange tafels. We genoten van het geweldige eten, drinken en de prachtige kunst. Gasten namen hun eigen wijn mee om te drinken en te delen.Het werd een fantastische avond vol gezelligheid. Wat hebben we genoten van de heerlijke amuse en alle daaropvolgende gerechten, allemaal bereid vanuit de Indonesische keuken met een Franse inslag, eend, rendang, buikspek, teveel om op te noemen. Jermain gaf steeds uitleg, over de gerechten, maar vertelde ook zijn verhaal over zijn weg naar chefkok, waar hij naartoe wil, wat hij belangrijk vindt, een weg die nog heel wat in petto heeft.

Wegens succes….

Juist, u raadt het al, Jermain De Rozario komt terug in de galerie, om wederom een avond voor ons te koken en te laten beleven. De exacte datum is nog niet bekend, maar houd onze nieuwsbrief in de gaten!

Informatie

Wij houden je op de hoogte van alles wat er in de galerie gebeurt, nieuwe exposities, nieuwe kunst, openingen en proeverijen. Dat doen we 1x per maand via e-mail.

Dank

Ik bedank iedereen die geholpen heeft om deze avond tot een succes te maken, Chefkok Jermain en Souschef Fabio. Mijn 2 stagiaires Renee en Veerle die de hele avond overal mee geholpen hebben. DREEZ Interieur&Rariteiten voor de geweldige tafel en stoelen. Mijn man Wessel voor alle hulp in de organisatie en het lekkere bier, Corinne voor de extra pan en vervoer. Lutcia en Patrick voor alle bijstand en de afwas. Tenslotte alle lieve gasten, die stuk voor stuk enthousiast waren!

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×