Kunst maakt mooi

Steun elkaar !

Dit bericht schrijf ik recht uit mijn hart. We stevenen recht af op een lockdown, laten we hopen dat dat niet nodig blijkt te zijn. Maar we moeten hier natuurlijk wel rekening mee houden. Corona treft alle mensen, ziek of niet ziek, bedrijf, ZZP-er of medewerker, gepensioneerd of thuis. COVID-19 houdt ons in zijn greep, we moeten allemaal een stapje terug doen, iets extra doen, of juist laten.

Zo ook kunstenaars en galeries. Zij leven van het maken en verkopen van een prachtig product, dat de wereld zeker mooier maakt. Kunst maakt gelukkig, dat heb ik al wel eens vaker uitgelegd. Zo heb ikzelf deze week een kunstwerkje gekocht, gewoon omdat ik het heel mooi vind, en om te steunen. Juist nu, in deze tijd, wil ik doen wat ik kan, om iedereen overeind te houden. Ik bestel eten bij mijn favoriete restaurants, waar ik normaal gesproken regelmatig ga uiteten. Zij bezorgen nu nog aan huis, dus…ik bestel!

Ik heb extra veel verf gekocht om te schilderen, niet omdat ik dat nu veel doe (nog steeds te weinig tijd voor, misschien binnenkort meer), maar vooral om de lokale winkel te steunen, dat is belangrijk. Ik moet zeggen, het geeft me ook een goed gevoel, ik kan het iedereen aanraden.

DUS

Je gaat nu niet uit eten, niet naar de bioscoop, niet op stap  etc. Je houdt misschien geld over… denk aan kunst! Iets moois voor aan je muur, iets prachtigs op het dressoir. Nu is de tijd om hiervan te genieten, en je steunt de kunstenaar en de galerie!

Zie je online iets moois, we komen het bij je brengen (nu dat nog mag), we houden afstand…natuurlijk. Wij blijven ons best doen, om overeind te blijven en om onze kunstenaars overeind te houden.

Liefs, blijf gezond, blijf in beweging, en steun elkaar waar mogelijk!

GEEF HET DOOR!

liefs, Sheila

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×