UPDATE in bizarre tijd

Bericht van 30 maart 2020

Grote veranderingen

Het lijkt wel of de wereld even stilstaat, een bizarre tijd, nu we allemaal bezig zijn met het vechten tegen het Corona Virus, ofwel COVID-19. Mensen zijn ziek, vechten voor hun leven, anderen zien hun bedrijf omvallen, kunnen hun partners niet meer bezoeken of kunnen deze maand niet eens meer hun boodschappen betalen.
Het positieve, als je al van enige positiviteit mag spreken nu, is dat we ondanks de afstand die we moeten houden, toch dichter bij elkaar komen. Je ziet overal mooie acties, een berenvoorhetraam-actie, voedselpakket-acties, lievekaartenmaken-acties, noem maar op.

Ineens weten we weer wat echt belangrijk is en steunen we elkaar waar mogelijk. We roepen elkaar op om rond te kijken, en goed te doen voor elkaar. Grote bedrijven helpen de kleine ondernemers, we werken thuis met man en macht om alle ballen hoog te houden, scholen weten binnen 2 dagen digitaal onderwijs op te starten, hoe geweldig is dat allemaal. Ik ben vast heel veel voorbeelden vergeten te noemen, goede positieve voorbeelden, waar we best een beetje trots op mogen zijn.

Straks, als het weer mag, wanneer het weer kan… dat horen we steeds vaker. Er worden plannen uitgesteld, maar ondertussen ook gemaakt. Wie weet wat voor moois er uit zoiets afschuwelijk kan voortkomen.

De RIVM Covid-19 richtlijnen, ook daar ontkomen wij niet aan.
In de galerie houden wij afstand, wassen we vaak handen en klinken etc, maar dat is even niet genoeg, vandaar onze tijdelijk aangepaste openingstijden!

Op Zondag van 13-17 uur

Op afspraak

Verder kunt u op afspraak onze galerie bezoeken voor kunstadvies of kunstaankoop
Maakt u hiervoor een afspraak via:

  • she@sheartgallery.com
  • 06 42621622 (Sheila Haasnoot)

Online

Kijk voor onze online exposities op

Wij wensen iedereen het allerbeste

blijf lief voor elkaar

help elkaar en blijf gezond!

Hopelijk tot snel!
Liefs, Sheila Haasnoot

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×