Marlies Geldof

Marlies Geldof houdt van contrasten tussen materialen en structuren. Zij werkt vooral in ronde en organische vormen en ontwerpen gecombineerd met strakke elementen.

In haar vele verschillende kunstwerken zijn al haar fascinaties vaak terug te vinden. Door haar experimentele insteek blijft het werk van Marlies vernieuwend en uitdagend voor de kijker, maar ook voor haarzelf. ‘Kunst is een levenslang proces’ aldus Marlies.

Haar ronde kunstwerken zijn bijna magisch te noemen, ze trekken veel aandacht en zijn tegelijkertijd heel sereen.
De ronde en ovale kunstwerken geven een fijne toevoeging aan de hedendaagse strakke lijken in moderne huizen, met gietvloeren of stalen kozijnen.
Strak, modern en heel lovable.

  • Resin artist
  • Acrylic pouring artist
  • Structural artist
Experimenteren leidt tot de meest verrassende en unieke uitkomsten!

Na verschillende andere paden bewandeld te hebben bleek de passie voor kunst en de kracht van de creativiteit groter dan al het andere. Kunst is altijd de rode draad geweest in haar leven.
Daarom heeft Marlies ondertussen haar leven gewijd aan het maken van verschillende kunstvormen zoals dot-art schilderijen, acrylic pouring en het tekenen van portretten.

 

“1 blik op haar werk en ik ben betoverd, magisch!”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×