Bekijk onze VR Tour
Virtual Gallery
Impressie video

Marlies Geldof

Marlies Geldof is bijzonder gefascineerd door heldere aardse kleuren, kleur overgangen en natuurlijke vormen, maar ook geometrie en het menselijk lichaam.

In haar vele verschillende kunstwerken zijn al haar fascinaties vaak terug te vinden. Door haar experimentele insteek blijft het werk van Marlies vernieuwend en uitdagend voor de kijker, maar ook voor haarzelf. ‘Kunst is een levenslang proces’ aldus Marlies.

Haar ronde kunstwerken zijn bijna magisch te noemen, ze trekken veel aandacht en zijn tegelijkertijd heel sereen. Strak, modern en heel lovable.

  • Resin artist
  • Acryllic pouring artist
  • Structural artist
Experimenteren leidt tot de meest verrassende en unieke uitkomsten!

Na verschillende andere paden bewandeld te hebben bleek de passie voor kunst en de kracht van de creativiteit groter dan al het andere. Kunst is altijd de rode draad geweest in haar leven.
Daarom heeft Marlies ondertussen haar leven gewijd aan het maken van verschillende kunstvormen zoals dot-art schilderijen, acryllic pouring en het tekenen van portretten.

 

“1 blik op haar werk en ik ben betoverd, magisch!”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×