Sheila Haasnoot

POSITIVITEITSKUNST. Geluk en Vrijheid zijn hierin altijd terug te vinden.

Kleur en emotie

Grote en kleine pop-art achtige abstracten, kleurrijk en vooral vol emotie en verrassingen. Sheila Haasnoot streeft niet naar perfectie op het doek. Geluk en Vrijheid zijn haar sleutelwoorden. Sheila geeft veel van zichzelf ‘bloot’ in haar schilderijen, in haar eigen ‘krabbels’. Dat is ook waarom ze zovelen aanspreken.

Positiviteit

‘Het is gewoon ontstaan, in een crisis.’ Sheila heeft bij haar nieuwste werken alles los kunnen laten wat te maken heeft met regels van compositie en kleur. Het is POSITIVITEITSKUNST ten voeten uit. Het geeft de kijker een gelukzalig gevoel. Geluk en liefde zijn haar favoriete thema’s!

Oranje Boven

De allernieuwste serie Positiviteitskunst heet ‘Oranje Boven’. Het is abstracte kunst incl. de bekende krabbels, geschilderd op in verstek gezaagde dikke blokken van 23,5 x 23,5 x 6 cm en 11 x 11 x 6 cm. Het leuke is dat de allemaal een oranje bovenkant hebben, en dat het, wanneer ze aan de muur hangen, net lijkt of er een lichtje boven schijnt. See the Light, het is positiviteitskunst ten voeten uit!

Dotjes

Sheila maakt ook kleine, intieme werken in samenwerking met ‘haar’ kunstenaars. De serie ‘ It’s in a DOT’ is hieruit ontstaan. Deze serie is op deze website te vinden onder kunstenaar ‘Its in a DOT

  • Kunstschilder
  • Galeriehoudster
Ik schilder zoals ik wil zijn, op dat moment, Vrij!

Met heel wat lef is Sheila Haasnoot in 2017 haar grootste avontuur begonnen als oprichtster en eigenaresse van SHE Art Gallery.
SHE Art Gallery toont MODERNE KUNST VAN DEZE EEUW, van voornamelijk Nederlandse kunstenaars.

 

“Mijn werk, dus ik bepaal”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×