Sheila Haasnoot

Emoties en gedachtes, bepalen wat zij schildert, meestal kleurrijk, in verschillende technieken, op doek.

Grote pop-up achtige schilderijen, kleurrijk en vooral vol emotie. Sheila Haasnoot streeft niet naar perfectie op het doek maar naar de perfectie in het totaalbeeld wat zij neerzet.

Lachen geluk en liefde

Dat totaalbeeld kan een gedachte, een emotie of slechts een hersenspinsel zijn. In haar nieuwer werk voegt Sheila daarbij nog een stukje mystiek en sensualiteit toe.
De serie Laughing laat niets aan de verbeelding over. Het is positiviteitskunst ten voeten uit. Het geeft de kijker een gelukzalig gevoel. Lachen, geluk en liefde zijn haar favoriete thema’s!

  • schilder
Ik schilder zoals ik wil zijn, op dat moment

Krachtige vrouw.

Schilderij “Taste of Rain”. Een krachtige vrouw, ze straalt zelfs wat arrogantie uit, maar achter haar masker is het zacht en sensueel. Ze geeft toe aan verlangens en is niet bang voor wat regen!

Met deze instelling en wat heel wat lef is Sheila Haasnoot in 2017 haar grootste avontuur begonnen als oprichtster en eigenaresse van SHE Art Galery.

“Mijn werk, dus ik bepaal.”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×