Sheila Haasnoot

Haar emoties en gedachtes, bepalen wat zij schildert, meestal kleurrijk, in verschillende technieken, op doek.

Kleur en emotie

Grote pop-up achtige schilderijen, kleurrijk en vooral vol emotie. Sheila Haasnoot streeft niet naar perfectie op het doek maar naar de perfectie in het totaalbeeld wat zij neerzet.

Lachen geluk en liefde

Dat totaalbeeld kan een gedachte, een emotie of slechts een hersenspinsel zijn. In haar nieuwer werk voegt Sheila daarbij nog een stukje mystiek en sensualiteit toe.
De serie Laughing laat niets aan de verbeelding over. Het is positiviteitskunst ten voeten uit. Het geeft de kijker een gelukzalig gevoel. Lachen, geluk en liefde zijn haar favoriete thema’s!

Vulnerable

Uit een puur gevoel van vrijheid, heeft Sheila in 2018 een uitstapje gemaakt naar een abstract werk. Het heet Vulnerable en gaat over ieders vrijheid, het pad en de kleur die je kan en mag volgen. Leven in een samenleving waar dat mogelijk is,is ware vrijheid.

Verandering

Eind 2019 vindt er een ommeslag plaats in haar werk, Sheila gaat kleinere, intiemere werken maken, in samenwerking met ‘haar’ kunstenaars. De serie ‘ It’s in a DOT’ is hieruit ontstaan. Deze serie is op deze website te vinden onder kunstenaar ‘Its in a DOT

Grote bloemige abstracten met kleine ‘krabbels’

Uit de  serie It’s in a DOT is toch weer het verlangen aangewakkerd naar groter schilderen. Sheila heeft in het voorjaar van 2020 tijd gevonden om een hele nieuwe serie te ontwikkelen, waar zij zowel groot kleurrijk abstract en bloemig werkt, maar ook nog plek vind voor de kleine krabbel (soms verstopt op het grote doek)

  • kunstschilder
  • galeriehoudster
Ik schilder zoals ik wil zijn, en me wil voelen, op dat moment

Krachtige vrouw

Schilderij “Taste of Rain”. Een krachtige vrouw, ze straalt zelfs wat arrogantie uit, maar achter haar masker is het zacht en sensueel. Ze geeft toe aan verlangens en is niet bang voor wat regen!

Haar kunst is onderhevig aan verandering in 2019, houd het gerust in de gaten, in november op de Affordable Art Fair in Amsterdam.

Met deze instelling en wat heel wat lef is Sheila Haasnoot in 2017 haar grootste avontuur begonnen als oprichtster en eigenaresse van SHE Art Galery.

SHE Art Gallery toont moderne KUNST VAN DEZE EEUW, van voornamelijk Nederlandse kunstenaars.

“Mijn werk, dus ik bepaal.”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×