Impressie video

Sheila Haasnoot

Haar emoties en gedachtes, bepalen wat zij schildert, meestal kleurrijk, in verschillende technieken, op doek. Geluk en Vrijheid zijn hierin altijd terug te vinden.

Kleur en emotie

Grote pop-up achtige abstracten, kleurrijk en vooral vol emotie en verrassingen. Sheila Haasnoot streeft niet naar perfectie op het doek. Geluk en Vrijheid zijn haar sleutelwoorden. Sheila geeft veel van zichzelf ‘bloot’ in haar schilderijen, in de ‘krabbels’. Dat is ook waarom ze zovelen aanspreken.

Positiviteit

Nieuw werk in 2020/2021. ‘Het is gewoon ontstaan in een crisis.’ Sheila heeft bij haar nieuwste werken alles los kunnen laten wat te maken heeft met regels van compositie en kleur. Het is positiviteitskunst ten voeten uit. Het geeft de kijker een gelukzalig gevoel. Geluk en liefde zijn haar favoriete thema’s!

Verandering

Eind 2019 vondt er een ommeslag plaats in haar werk, Sheila gaat kleinere, intiemere werken maken, in samenwerking met ‘haar’ kunstenaars. De serie ‘ It’s in a DOT’ is hieruit ontstaan. Deze serie is op deze website te vinden onder kunstenaar ‘Its in a DOT

  • Kunstschilder
  • Galeriehoudster
Ik schilder zoals ik wil zijn, op dat moment, Vrij!

Met heel wat lef is Sheila Haasnoot in 2017 haar grootste avontuur begonnen als oprichtster en eigenaresse van SHE Art Galery. SHE Art Gallery toont MODERNE KUNST VAN DEZE EEUW, van voornamelijk Nederlandse kunstenaars.

 

“Mijn werk, dus ik bepaal”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×