Kunstgeluk

Van Kunst word je letterlijk gelukkig

Een betonnen vloer, versleten Chesterfieldbank en bijna 400 vierkante meter KUNST. En dat laatste is waar het om gaat bij SHE Art Gallery. Kunstbeleving met een grote K. De galerie hangt en staat vol met moderne, toegankelijke en vooral pakkende kunst van een heel divers scala aan professionele Nederlandse kunstenaars die hun beste werk tonen.  Een walhalla voor de kunstliefhebber, kunstverzamelaar en voor iedereen, privé of zakelijk, die een uniek kunstwerk zoekt.

Wanneer je kunst koopt of leaset, dan koop je niet alleen dat ene prachtige beeld, die unieke foto of dat betoverende schilderij. Nee, je koopt als het ware de hele weg die een kunstenaar heeft afgelegd, om daar te komen, om dat kunstwerk te kunnen maken. Al zijn mislukkingen, probeersels en teleurstellingen, maar ook al zijn successen, en die in de toekomst.

Pinky Swear Promise 40x40cm Loes van Delft 5000

Maar dat is zeker niet alles wat je koopt (al is dat al best wel veel). Een kunstliefhebber wil graag een stukje van zichzelf weerspiegeld zien in een kunstwerk, iets heel eigens, het stukje kunst waar hij verliefd op geworden is, iets waar hij altijd van blijft houden en niet meer wil missen.

Bij verliefd worden op en een aanschaf van kunst telt ook de uitstraling naar de buitenwereld toe om te laten zien wie jij bent. Kijk eens, dit is mijn smaak, mijn beleving, mijn kunstwerk, dit ben ik! Dat geldt voor privé aankopen maar zeker ook voor bedrijven..

En precies om deze reden is kunstbeleving voor iedereen anders, vindt de een dit mooi en de ander dat, heerlijk toch. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje in onze spreekwoordelijke keuken te komen nemen, voor kunstbeleving, aankoop en kunstadvies op maat!

Openingstijden:
Woensdag en zondag 13-17 uur,
Vrijdag 13-20 uur

(Kerstweek ’23 aangepaste openingstijden/gesloten)

SHE Art Gallery
De Huufkes 34, Nuenen

Neem een kijkje op onze website >>

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×