Beurs STRESS

De stress symptomen zijn volop aanwezig. De hele tijd denk ik eraan, de komende kunstbeurs, en die is volgende week al!
’s Nachts schiet ik wakker, hoeveel sokkels moesten er mee? nog een keertje tellen.. vergeet ik niks?

Tijdens het inpakken kan ik het even loslaten. Dat is gewoon fijn werk, geen hoofdbreker.
Het digitaal inrichten van de beursstand was dat zeker wel. Gelukkig heb ik hier hele fijne hulp bij gehad van Nancy van Empel van DURV Interieuradvies. Anders zou ik het ook nooit gedurfd hebben om 2 muurtjes groen en 1 zwart te maken en de rest wit. Een Chinees kastje mee te sjouwen en een 7 meter lange artwall te maken op de beurs.

Mijn kunstenaars die hun werk voor me maken zijn enthousiast, daar ben ik blij om. Ik zie mooie nieuwe dingen voorbij komen, steeds meer en meer, dit kan ik nooit allemaal kwijt in de 28m2 stand. Komt goed, denk ik dan, komt goed… We hebben een planning en daar houden we ons aan.
Op een paar last minute wijzigingen dan..om gek van te worden.

Hoe regel ik het vervoer van al het moois van Nuenen naar Amsterdam, want het past nooit allemaal in 1 Fiat Doblo verlengde uitvoering. Lieve mensen van JetChair lenen me hun grote, beklede bus, dat is top! En zwager Jos is de chauffeur. Kunstenaars Marlies Geldof en Christian van Hedel helpen Nancy en mij mee om de hele stand voor donderdag de 24ste op en top klaar te hebben staan, zodat om 16 uur het feest kan losbarsten.

Het is wel leuk, om hiermee mee bezig te zijn, om dit weer te mogen doen, na 2 jaar geen beurzen te hebben gedraaid. Een Mega gave kunstbeurs wordt dit, de First Art Fair 2022 in Amsterdam. En ik mag ook nog eens heel veel vrijkaarten weggeven! dat doe ik dus ook, aan wie maar wil.
Dus..

vraag gerust jouw vrijkaart aan via:

www.sheartgallery.com/evenement/first-art-fair-2022/

Tot ziens bij stand 81

Liefs, Sheila Haasnoot

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×