Rondroerendgoed

Een klein woordgrapje is zo gemaakt. Je huis meer waard maken met kunst, vooral voor jezelf, is al langer een begrip. We kiezen een mooi schilderij of beeld, dat bij ons past, en bij ons huis.
Ik zei altijd:’ Een kunstwerk koop je niet passend bij de gordijnen, maar bij jezelf.’ Maar hier kom ik toch op terug. Namelijk, die gordijnen, dat bankstel, je hele inrichting, heb jij tenslotte ook zelf gekozen, met jouw hart zeg maar. Die inrichting past helemaal bij jou, dus is het niet zo gek dat een kunstwerk dat jij uitkiest, hier ook bij past. Dus, ben niet bang om je kunst te matchen bij je gordijnen.

En dan nog wat, waar ik het hier eigenlijk over wilde hebben, ronde kunst. Helemaal van deze tijd en echt zo makkelijk, het past altijd en je kan ‘m nooit scheef hangen.
Het hoeft niet in het midden boven de bank(mag wel) maar kan heel speels half naast de bank, hoe leuk is dat? Grote blikvanger of een paar kleintjes bij elkaar, ‘alles kan, en alles mag’ (deze uitspraak heb ik even te leen van kunstenares Yvonne Jochems, haar laatste kunstwerk is trouwens ook rond!

Het assortiment ronde kunstwerken wordt steeds groter in onze galerie. Neem gerust een kijkje bij onze collectie, daar komen ze allemaal voorbij. En natuurlijk al het andere mooie werk van onze professionele kunstenaars.

 

   

Nepal Pond VII  

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×