Vrijheid, en iedereen is welkom!

Vrijheid!

Het is bijna een beladen woord aan het worden. We leven in vrijheid, zolang alweer, in een vrij land, met vrijheid van.. ja van bijna alles en van bijna niets.

Ikzelf gebruik mijn vrijheid bij het creëren van kunst. Emoties en gedachtes zijn namelijk gewoon vrij, heerlijk is dat. De vrijheid om te denken wat je wil, om na te denken over alles, om daarop te reageren en je eigen mening te baseren.

Vrijheid loopt ook als een rode draad door de kunstwerken van Cynthia Vandenbor, haar vogelvrouwen leven tussen 2 werelden in, die van de vrijheid en die van de gebondenheid. Ergens zijn ze niet helemaal vrij en soms worden ze zelfs aan touwtjes bespeeld. Is dat een metafoor voor onze wereld, waarin onze wegen soms ook anders lopen dan we wensen, en er daardoor weer nieuwe deuren opengaan?

Bart van der Voort gebruikt zijn vrijheid als kunstenaar om zijn gedachtes letterlijk te verbeelden. Zijn sculptuur-serie (H)appel is een brutale eis om aangeraakt te worden, in deze digitale wereld.

Ik ben blij dat ik kan zeggen, ik ben vrij, want ik denk, ik geef en ik luister.
En in mijn galerie is iedereen welkom en respecteren we elkaars mening!

Sheila Haasnoot

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×