Iets nieuws!

Eergisteren kwam ze voorrijden, onze ‘nieuwe’ bus, de eerste SHE Art Gallery Bus, waarmee we vanaf nu heel veel kunstwerken gaan laten zien, bij mensen thuis en bij bedrijven.  Met een mooie rode strik voorop, een echt cadeautje!

Natuurlijk komt ons logo nog netjes op de bus, deze is in de maak en wordt erg mooi.

SHE Art Gallery Bus

Hoe blij kan je zijn met iets nieuws. Een heerlijk gevoel. Ik herken het in de kunstaankopen die ik door de jaren privé gedaan heb. Kunst die bij me past, waar ik helemaal weg van ben, die geeft telkens weer dat gevoel van YES! Iedere dag wanneer ik het zie hangen of staan in mijn huis, maakt mijn hart een sprongetje, echt waar. En de kunstwerken worden steeds mooier, steeds meer van mij, ze horen bij mij.  Kunst maakt gelukkig.

Ik geniet van:


Onze keuken thuis,  met o.a. staalkunst ‘Olijf’ van Mainkunstenaars


‘Treats’, Vogelvrouwtje van Cynthia Vandenbor


‘Small golden DOTje’, Sheila Haasnoot ft. Harry van Empel

Je begrijpt het, ik ben dol op kunst, omdat het uniek is, en letterlijk gelukkig maakt. Of het nu een groot of klein kunstwerk betreft, de invloed op mijn humeur is altijd groot.

Artwall

Tegenwoordig zie ik steeds vaker een Artwall bij mensen thuis. Dat is 1 muur, waarop je kunst kan ‘sparen’. Het hoeft qua stijl of afmeting niet eens echt bij elkaar te passen. Het hoeft alleen maar goed te voelen! Telkens je een kunstwerk ziet dat je aanspreekt, wordt dat erbij geplaatst en zo ontstaat een bonte verzameling van kunstwerken op 1 muur, maar wel allemaal kunst die jou persoonlijk past en waar je van geniet, elke dag weer, een heerlijke, ‘eigen’ kunstmuur.

Artwall

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×