Geef je over aan Kunst

Ik ben iedere zondag middag in de galerie en soms is het wat drukker dan anders. Vandaag heb ik weinig afspraken en is er dus tijd voor een blogje. Vanuit mijn ‘werkplek’, lees ‘lange tafel midden in de galerie’ geef ik me even over aan de kunst. Bij mij hangt het moderne kunstwerk ‘TOXIC’ van Alonso Arturo. Het is groot, 130x130x4cm en van dichtbij kan ik het goed bekijken. Ik geef me over aan kunst, het gevoel en de beleving en alle leuke details die ik ontdek.

Indrukwekkend modern

Indrukwekkend is hij zeker, kleurrijk en modern. Ik geef mezelf de kans om het op me in te laten werken. Ik weet dat Alonso al jaren aan het schetsen is en dat het ‘popje’ dat nu op TOXIC te zien is, zijn handelsmerk is. Het is simpel en heeft fijne herkenbare details.

Bijvoorbeeld het dikke kruis op 1 oog, een knipoog naar de maatschappij.
En het doodshoofdje, Het duiveltje op je schouder dat soms stoute dingen toefluistert.
Een kroon, een halo, en de bekende hoorns, zo kan ik in elk werk de details opnoemen. Toch is ieder werk van Alonso apart, heeft een unieke uitstraling en grijpt je meer of minder aan.

TOXIC

Terug naar TOXIC, die naam roept wel wat op. Gaat het over onze wereld, toxic waste, en de bewustwording? Zo mag je dat van de kunstenaar best zelf invullen en dat doe ik dus ook. Heel graag zelfs.
TOXIC staat in mijn verbeelding voor het verlangen naar een betere wereld, vooral voor ons milieu, maar ook over hoe we met elkaar omgaan. Droom je mee?

Meer over Alonso Arturo >>

De nieuwe collectie van Alonso hangt bij SHE Art Gallerie in Nuenen, waar ik elke woensdag, vrijdag en zondag middag ben vanaf 13 uur.
Je kan je afspraak maken via de website: www.sheartgallery.com/agenda

Of even bellen of appen: 06 42621622
Of e-mail ons gerust: she@sheartgallery.com

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×