Alonso Arturo

Streetart nieuwe stijl, de Alonso stijl. Zijn eigen signature is verrukkelijk eigentijds.

Costa Rica

Op zijn 4de verhuisde Alonso vanuit Costa Rica naar Nederland. Zijn Midden-Amerikaanse roots zijn terug te zien in zijn lef en zijn bescheidenheid.

Hij heeft het lef gehad om na het zien van een documentaire over beroemde kunstenaars, meteen de volgende dag naar de verfwinkel te stappen, om kwasten en verf en doek aan te schaffen. Vanaf die dag kon het niet meer stuk, een kunstenaar was geboren!

STREETART

Ideeën heeft hij genoeg, Alonso loopt er van over. Alles wil hij proberen, niets is te gek als het op kunst aankomt. Zijn wilde haren is hij nog lang niet kwijt. Invloeden en inspiraties van bekenden zoals Herman Brood en Keith Haring zijn zijn uitgangspunten. Hij heeft in de jaren zijn eigen stijl kunst ontwikkeld. Hier houdt hij zich aan vast.
“Het past bij mij”, graag of niet. De kleuren spatten bijna letterlijk van zijn doek, heerlijk spontaan en flitsend. Hij ontwikkelt deze stijl en techniek alsmaar door en hieruit ontstaan de mooiste werken.

Hip en Jong

Alonso sluit moeiteloos aan bij de bekende pop-art kunstenaars. Hij is een Rising Star in de kunstwereld, zijn werken misstaan niet in een hip en jong interieur. Ze geven een imago mee dat prachtig aansluit bij de hedendaagse cultuur.

Hij is een jonge gedreven kunstenaar die geen blad voor de mond neemt op zijn doek. Hij geeft letterlijk alles wanneer hij schildert, zijn gedachtes, meningen, zijn kwetsbaarheid, zijn hele zijn.

De maatschappij staat centraal, een knipoog daarnaartoe, niet alles even serieus nemen, en letterlijk een duiveltje op je schouder. Alonso creëerde zijn eigen stijl, Alonso-kunst. Het popje met de hoorns, steeds verschillend, maar o zo herkenbaar een Alonso stijl.

SHE Art Gallery vertegenwoordigt zijn werk dat de hele wereld over gaat. Als Nederlandse artiest is hij 1 van de nieuwste opkomende kunstenaars op de kunstmarkt.

NEON Alonso

Het nieuwste werk van Alonso is zijn ‘Alonso’ karaktertje in Neon uitgevoerd.  Ook hier zijn zijn bekende Alonso-details aanwezig, zoals het kruis op de ogen, de halo, puntoren, geweien en de snor.  Het Neon wandbeeld is in 2 kleuren Neon (voorbeeld in blue en pink), dimbaar en persoonlijk gesigneerd, in zeer beperkte oplage van 30. Kleur is naar keuze te bestellen.
Op de foto is dit kunstwerk nog niet gesigneerd, dit doet Alonso bij ieder werk persoonlijk op het vrije stuk plexiglas.

 

  • Kunstschilder
KUNST MAKEN IS MIJN TICKET NAAR GELUK

POPART

Noem het Popart als je wil, streetart of nog beter Alonso-Art. Dat is zijn artiestennaam, Alonso Arturo.  Herkenbare kunst op grote doeken.
Zijn werk “Art in a Fart”  toont zijn spraypaint technieken, gecombineerd met de bekende Alonso-stijl. Een heerlijk werk van 1 bij 1 meter waar je naar blijft kijken, Fantastisch!

ARE YOU READY?

Deze kunstenaar heeft zijn bekendheid te danken aan zijn doorzettingsvermogen en zijn behoefte om kunst te creëren.  En daar gaat hij nog wel even mee door. Bent u er klaar voor?

“Knalkleuren en streetart, dat is de Alonso-stijl !”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×