Vergaderlocatie

 vergaderlocatie she art gallery nuenen SHE Art Gallery galerie diner Eindhoven vergaderlocatie

Vergaderlocatie Eindhoven

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering of brainstorm? SHE Art Gallery biedt u een zeer aantrekkelijke locatie, tussen de kunst, in de kunstgalerie te Nuenen. De creatieve omgeving roept creativiteit op! Dat is nog eens wat anders dan een vergaderzaaltje.

Wij bieden een kleinschalige vergaderruimte van 2 tot 20 personen. In de herfst en winter brandt een gezellige houtkachel en er is altijd ruimte voor een rondleiding in de galerie. Beamer en white-board zijn aanwezig. Lunch eventueel op verzoek.Wij schenken gratis koffie, thee en water

In Nuenen, aan de rand van van Eindhoven, per auto snel bereikbaar, gratis parkeren.

Eens wat anders
Inspirerende vergaderlocatie

Even weg van kantoor, het nieuwe vergaderen, off-site vergaderen! En waar is dat dan leuker, dan in een creatieve ruimte vol prachtige inspirerende kunst. 400 vierkante meter kunstbeleving. Kunst stimuleert de hersens , de creatieve denker in u komt naar boven en geeft ieder overleg een extra boost.
Naast vergaderingen, brainstormsessies en heisessies, kunt u ook denken aan een teambuildingsactiviteit (samen schilderen). Deze zijn altijd opmaat en plannen we samen.

Vergaderlocatie boeken
Offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier vergaderen

U kunt op dit formulier uw wensen aangeven, wij nemen binnen 1 dag contact met u op. U zit nog nergens aan vast, wij maken iom u een offerte.

  • Kruis aan wanneer u wilt komen. Wilt u een andere tijd dan graag onderaan dit formulier vermelden.
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×