First Art Fair 2022

Verleidelijk Sjiek met een Knipoog

SHE Art Gallery neemt dit jaar deel aan een sprankelende kunstbeurs in Amsterdam.
E-mail ons voor vrijkaarten! she@sheartgallery.com

First Art Fair 2022

De FIRST ART FAIR is een beurs voor hedendaagse kunst. De derde editie van de beurs wordt gehouden van donderdag 24 tot en met zondag 27 maart 2022. De First Art Fair is de enige beurs waar zelfstandige kunstenaars en galerieën zich gezamenlijk presenteren.

De beurs vindt plaats in de Passenger Terminal Amsterdam, gelegen aan het IJ. Iedereen is welkom, geen testen of toegangscontrole.

Ons thema op de First Art Fair 2022 dit jaar is Verleidelijk Sjiek met een Knipoog! Wij verassen je met een ruime selectie uit onze professionele kunstenaars.

SHE Art Gallery  zal o.a. een 7 meter lange ARTWALL creëren waar de verschillende kunstwerken artistiek gecombineerd worden.
‘We laten het mooiste van onze kunstenaars zien, het zijn stuk voor stuk toppers in hun eigen stijl en discipline’.

Algeneme Informatie FirstArtFair

Adres:
Passenger Terminal Amsterdam,
Piet Heinkade 27
1019 BR Amsterdam

Openingstijden:
Donderdag 24 maart van 16.00 – 21.00 uur (opening)
Vrijdag 25 maart van 11.00 – 21.00 uur
Zaterdag 26 maart van 11.00 – 18.00 uur
Zondag 27 maart van 11.00 – 18.00 uur

Toegangsprijzen (let op, wij geven vrijkaarten weg!):
Volwassenen: € 12,50
< 18 jaar: € 8, –
Kinderen tot 12 jaar: gratis toegang

Route en Parkeren

Passenger Terminal Amsterdam is gelegen aan Piet Heinkade 27, 1019 BR Amsterdam.
De locatie is uitstekend bereikbaar via auto, tram, trein en boot. Er is een openbare parkeergarage onder de PTA (betaald parkeren). Klik hier voor verdere informatie.

Covid-19 info

De versoepelingen na de persconferentie van 25 februari betekenen dat op de komende editie van de First Art Fair geen beperkende corona maatregelen meer zullen gelden.

Vrijkaarten aanvragen  via onderstaand formulier

Over de kunstenaars

Pop-Surrealisme wordt geweldig vertegenwoordigd door Cynthia Vandenbor. Haar Vogelvrouwen leven tussen 2 werelden in, die van de vrijheid en die van de gebondenheid. Soms houdt iets je letterlijk tegen om je vleugels uit te slaan. Haar vogelvrouwen doen desondanks hun eigen dansje en zijn tevreden, ze laten zich niet kaderen.
De moderne vrouw wordt door Yvonne Jochems vastgelegd op doek doormiddel van haar heel eigen stijl, haar combinatie van collage, mixed media en schilderen. Ze weet altijd te boeien, van veraf een mooie, sterke moderne vrouw, van dichterbij een feest van ontdekking.

Pop art kunstenares Loes van Delft is over de hele wereld bekend. Wij zijn dol op haar luxe artprints in zeer beperkte oplage van PJIPJE, een brutaal karaktertje!

Moderne wandwerken in brons en staal van Mainkunstenaars passen perfect in de hedendaagse ruimtes. Ze zijn speels en verleidelijk, in beperkte oplage. In het midden van de beursstand hangt een groot indrukwekkend schilderij van Yann Schuyers. Ze is naakt, met prachtige details en kleuren, en kleding is hier een prachtig detail. Unicum, new media art!
In de strakke ruimtes van tegenwoordig is een fijne organische vorm prettig. De ovalen en ronde kunstwerken van Marlies Geldof hebben de perfecte balans. Ze zijn strak en modern en met een fijne vorm. Ze werkt altijd aan nieuwe technieken en op deze beurs staan de craquelé en laagjes epoxy centraal. Elk werk is uniek!
Hannelore Houdijk heeft een heel uniek schilders-onderwerp, waarmee zij hoge ogen gooit. O.a. antiek porselein uit het Loosdrechts museum. Hannelore stapelt het, deels onderwater in de Spiegelplas in Nederhorst den Berg. Het effect is prachtig, gelukkig schildert zij dit heel realistisch.

De bronzen ‘Leap forward’ is van Mirjam Hopman hangt in onze Artwall, ja het is hangend brons! Zo ook de upcycled oud-ijzeren, gefiguurzaagde Ridderzuring van Bas en Nicole Berkelmans.

‘Denk niet in hokjes, maar in blokjes’, is het  motto van Harry van Empel. Niemand hoeft zich in een hokje te plaatsen, je mag switchen en veranderen, je mag meerdere ‘hokjes’ leuk vinden, alle kleuren van de regenboog!
Om in het kleurrijke  te blijven, Christian van Hedel is in de artwall goed te zien met groot en klein werk, verhalend abstract.

Nicole Ponjee schildert op linnen, maar bewerkt dit vaak samen met metaaldraad, en organisch materiaal. Ook de structuur van het hele linnen doek gooit ze om, ze knipt, knoopt en haakt ermee. Het resultaat is fantastisch. Haar nieuwste Globus 5 zijn bollen van bewerkt linnen, vernieuwende kunst op je muur.
Mi-Lou Beugeling creëert eigentijdse collage-werken op doek op hoog niveau. Ze stralen luxe uit en hebben een chique uitstraling.
Kijkend naar de ‘bijna abstracte’ schilderijen van Elke Meulendijks, waan je je in de natuur, onder een boom, waarbij de zon door te bladeren schijnt. Robert Munning schildert realistisch zoals de oude meesters vroeger, alleen dan met een modern tintje.

Angelique Mathijssen – van den Bosch geeft ons een splinternieuw prachtschilderij mee in haar mooie serene stijl, ‘White Crow’.
Opvallend zijn de Velvet design hondjes van BACO BACO Design, alledrie nummers 1 van 20, voor het eerst te koop via SHE Art Gallery op deze beurs!

Beelden zijn verder sterk vertegenwoordigd door Bart van der Voort (onze ‘Dutch Dali’) met o.a. zijn ‘Gluttony’, ‘(H)appels’, ‘Flirt’. Nog meer brons, dat van Yvon van Wordragen siert altijd, haar koddige hond Kobus in groot en klein brons vertedert iedereen.
Eigenaresse Sheila Haasnoot toont op deze beurs haar eigen kunstwerk ‘ Dance with me!’ en diverse samenwerkingen met haar kunstenaars onder de naam: It’s in a DOT.

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×