Kerst Cadeautjes!

Weet je even niet meer wat te kopen voor Kerst en wil je toch graag iets van betekenis geven, kom de laatste dagen dat wij open zijn voor Kerst gewoon eventjes langs om een mooi waardevol cadeau uit te zoeken, kom gerust samen!
Wij schenken deze week een lekker glühweintje en maken alle lekkers op, we zetten de warme kachel aan en maken het gezellig.

En… iedere klant (> 300,-) krijgt deze dag ook een leuk kunst-cadeau van ons!

OPEN: 
Zondag 18 december 13-17 uur
Woensdag 21 december 13-17 uur
Vrijdag 23 december 13-17 uur (let op dus niet tot 20 uur)
en daarna gaan ook wij Kerst en oud-op-nieuw vieren tot 6 januari 2023.

De keuze is reuze!

Wat dacht je van de prachtige nieuwe set wandborden van Loes van Delft? Ze zijn deze decembermaand nieuw gelanceerd van Heinen Delftsblauw, en wij hebben ze in de galerie, samen met haar luxe Artprints.

Of de altijd gezellige Geluksvisjes van Edith Madou, dat is altijd een mooi cadeautje om te geven, ze worden verpakt in een (wijn)doosje, net echt.

Schaduwen spelen op je muur met de geweldige 3D geprinte  artworks op een stalen voetje (kleine versies van de grote stalen wandwerken) van Mainkunstenaars.

Een recycled oudstalen wandwerkje van Bas en Nicole Berkelmans is gegarandeerd succes, ieder werkje is een uniek natuurwerk, met de hand gezaagd.

Sheila Haasnoot heeft haar nieuwste POSITIVITEITSKUNST  gecreëerd, de serie ‘Oranje Boven, waarbij iedereen het licht vindt!

Ben Kleyn schildert(ja hij schildert!) zijn vissen in een bronzen klankschaal, dat moet je gezien hebben, zo mooi.

Keramieken Flagella’s van Edith Tergau sieren ieder interieur, ze zijn sierlijk en ieder exemplaar is uniek geïnspireerd op de oercel en zijn zweepstaartje, het begin van ieder leven.

Kleine schilderijtjes van ingelegd vlastouw van Karin Snijders met de prachtigste patronen, de ruwe randjes van het touw tegenover de soms ingewikkelde patronen complementeren elkaar.

Mooie bronzen Venetiaanse maskers zoals je ze nog nooit gezien hebt, Mirjam Hopman voegt heel veel mooie details toe en dat maakt ze echt speciaal.

Marlies Geldof heeft diverse sets met glanzende ronde prachtwerken in de galerie hangen, waaronder de verleidelijke 3 delige set Strawberry Mojito. Indrukwekkend kleurenpallet met groene gouden en roze-fuchia tinten.

Little Treasures, zo heten de kleine schilderijen van Cynthia Vandenbor, ze zijn 24 x 30 cm en hierop schildert zij haar beroemde Vogelvrouwtjes, ze zijn modern, sensueel en bevatten enorm veel symboliek, er is er altijd wel eentje die bij je past!

 

Weet je het even niet meer na dit aanbod, kom dan vooral niet kijken (geintje), want wij hebben nog veel meer moois, 400M2, om gek van te worden. Maar de oplossing is nabij, onze KunstCadeauBon. Deze is te koop en te besteden in de galerie, vanaf 25 Euro.

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×