Kunstgeluk ’22

Zonder het te weten, of misschien weet je het allang, draagt kunst haar steentje bij aan je geluk. Kunstgeluk noem ik het maar, je ervaart het wanneer je met je eerste aangekochte kunstwerk je eigen thuis inloopt en het een mooie plaats geeft.

Dat gevoel, dat is haast niet te omschrijven. Heel anders dan decoratie, niets slechts daarover, maar heel anders. Het gevoel dat jij een uniek kunstwerk hebt aangeschaft dat bij je past als een deksel op een potje, dat neemt niemand je meer af.
Iedere dag weer geniet je van dat gevoel, telkens wanneer je ernaar kijkt. Het is zelfs een beetje verslavend, een kunstverzamelaar is geboren.. 

Mogen wij je voorstellen aan ruim 35 professionele kunstenaars, met elk hun eigen stijl en signatuur waar ze aan herkenbaar zijn, hun eigen materialen waarmee ze werken, en de prachtige kunstwerken die zij maken. Een heel divers aanbod van moderne 21ste-eeuwse kunst waar wij heel trots op zijn.

De laatste 2 maanden van dit jaar gaan we nog veel klanten het echte kunstgeluk laten voelen. Dat kan bij ons in de galerie, om alvast te zien en te beleven, welke kunst van welke kunstenaar jij het mooist vindt. En wij verzorgen ook proefplaatsingen aan huis of op de zaak, zodat je een nog beter idee krijgt van wat de kunst daar doet.

We verzorgen een doorlopende expositie van onze vaste kern kunstenaars, u mag altijd binnenlopen tijdens openingstijden, de koffie staat klaar!

VAN KUNST WORD JE LETTERLIJK GELUKKIG

Een betonnen vloer, versleten Chesterfieldbank en bijna 400 vierkante meter KUNST. En dat laatste is waar het om gaat bij SHE Art Gallery. Kunstbeleving met een grote K. De galerie hangt en staat vol met moderne, toegankelijke en vooral pakkende kunst van een heel divers scala aan professionele Nederlandse kunstenaars die hun beste werk tonen.  Een walhalla voor de kunstliefhebber, kunstverzamelaar en voor iedereen, privé of zakelijk, die een uniek kunstwerk zoekt.

Wanneer je kunst koopt of leaset, dan koop je niet alleen dat ene prachtige beeld, die unieke foto of dat betoverende schilderij. Nee, je koopt als het ware de hele weg die een kunstenaar heeft afgelegd, om daar te komen, om dat kunstwerk te kunnen maken. Al zijn mislukkingen, probeersels en teleurstellingen, maar ook al zijn successen, en die in de toekomst.

 model 2205

Maar dat is zeker niet alles wat je koopt (al is dat al best wel veel). Een kunstliefhebber wil graag een stukje van zichzelf weerspiegeld zien in een kunstwerk, iets heel eigens, het stukje kunst waar hij verliefd op geworden is, iets waar hij altijd van blijft houden en niet meer wil missen.

Bij verliefd worden op en een aanschaf van kunst telt ook de uitstraling naar de buitenwereld toe om te laten zien wie jij bent. Kijk eens, dit is mijn smaak, mijn beleving, mijn kunstwerk, dit ben ik! Dat geldt voor privé aankopen maar zeker ook voor bedrijven..

En precies om deze reden is kunstbeleving voor iedereen anders, vindt de een dit mooi en de ander dat, heerlijk toch. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje in onze spreekwoordelijke keuken te komen nemen, voor kunstbeleving, aankoop en kunstadvies op maat!

Openingstijden:
Woensdag en zondag 13-17 uur,
Vrijdag 13-20 uur

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×