Impressie video

Nature Dreams

Wij gingen er hoopvol van uit dat wij op 20 januari 2021 onze deuren weer voorpubliek mochten openen. Nu blijkt dat wij nog langer moeten wachten vragen wij graag ONLINE aandacht voor deze prachtig ingerichte expositie. U kunt de kunstwerken van Elke en Angelique natuurlijk op onze website bekijken, of in het filmpje hieronder, En natuurlijk zal ik in de loopt van 20 januari nieuwe filmpjes met u delen, want enkele kunstwerken zijn al in optie en zelfs 1 al verkocht. Niet getreurd, we krijgen gelukkig weer splinternieuwe werk van de kunstenaars binnen!

Duo Expositie ‘Nature Dreams’
20 jan t/m 14 maart 2021

Elke Meulendijks en Angelique Mathijssen-van den Bosch hebben hard gewerkt om een prachtige nieuwe collectie werk klaar te hebben voor het nieuwe kunstseizoen. Beide kunstenaressen worden geïnspireerd door de natuur, en de rol die de mens hierin speelt. Deze professionals hebben een mooie herkenbare signatuur. Wij zijn dan ook erg trots hun werk in de galerie te mogen exposeren.

De schilderijen van Elke zijn groot en vol kleur contrasten en nuances. Je waant je midden in de natuur, en soms letterlijk onder een bladerdak. De magische beleving van de lichtval tussen de takken door geven een sereen gevoel van vrijheid.

Angelique heeft in deze nieuwe serie een heel fijn kleurenpalet gebruikt waarmee zijn mensen en hun gevoelens, hun kracht en zwakheden vastlegt op doek. Zij geeft een deel van zichzelf bloot, waarin velen van ons zich herkennen.

Wij staan klaar voor een proefplaatsing aan huis of op de zaak, of kunst afhalen op de galerie, en wij bezorgen gratis!
Mogelijkheden genoeg.
Liefs, team SHE Art Gallery

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×