Robert Munning

Karaktervol prikkelend realistisch werk in olieverf van Robert Munning. Het streelt je oog, het roept je belangstelling op, en toont gevoelens.

INTERESSE IN DE MENS

Zijn keuze voor een studie psychologie en zijn schilderijen hebben een belangrijke overeenkomst, namelijk een duidelijk zichtbare interesse in de mens. Robert Munning is een autodidact en heeft na zijn opleiding veel gereisd en daarna veel tijd geïnvesteerd in zijn schilder technieken.

ENORME GROEI

Heel veel schilderen maakt dat hij de laatste jaren een enorme groei heeft doorgemaakt. Belangstelling in zijn werk is duidelijk zichtbaar toegenomen bij galeries en bedrijven en particulieren.
Naast dit alles is Robert ook nog een begiftigd singer songwriter, dat heeft hij laten zien en horen tijdens een expositie opening, begin 2019 bij SHE Art Gallery

  • Kunstschilder
  • Singer Songwriter

LIEFDE VOOR HET SCHILDEREN

ROBERT MUNNING

Robert Munning, geboren in 1981, koos ondanks zijn stille wens om naar de Kunstacademie te gaan, voor een studie psychologie aan de Universiteit te Tilburg. Toch werd zijn liefde voor het schilderen al die jaren gevoed en sterker.

Tijdens zijn latere reizen verzamelde hij vele schetsen, foto’s en verhalen van mensen die hij ontmoette, het materiaal voor zijn latere schilderijen. Hij schildert stillevens en mensen, realistisch, met gevoel voor deze tijd. Een klein stringetje of mooi gevouwen laken, geeft aan dat het voortkomt uit deze eeuw.

De prachtige details, in de stofuitdrukking, de composities, de lichtval, geven de schilderijen van Robert Munning een zeer eigen, herkenbare handtekening.

“Ik sta versteld van zijn talent”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×