Sylvia Sloots

Earthly's zijn Sylvia's ronde wandwerken met kleuren en de sfeer van de aarde, naturel met grove reliëfs die 'leven'.

Bij gebrek aan een rond canvas om op te werken heeft Sylvia haar eigen ‘doek’ bedacht. En dat pakte zo goed uit dat ze hier haar nieuwste serie ronde wandwerken van heeft gemaakt.

Veel structuur en natuurlijke kleuren en elementen typeert het werk van Sylvia Sloots. Zij wordt erg geïnspireerd door de natuur en dat is zichtbaar en voelbaar. Met haar werk haal je een stukje natuur naar binnen.

  • kunstschilder
  • keramiste
Niks mis met ROND

Als kind was Sylvia Sloots altijd al bezig met creëren. Ze had de behoefte om dingen te maken en te laten zien. Het maakte toen eigenlijk nog niet zoveel uit wat ze maakte; of ze nou koekjes ging bakken, tekenen, schilderen, kleien, noem maar op. Als ze maar met haar handen bezig kon zijn. Mooie dingen maken.

Inmiddels heeft ze lessen gevolgd van diverse kunstenaars, bekende en minder bekende. Alles wat ze van hen geleerd heeft, past ze toe in haar eigen werk. Ze heeft daardoor ook twee type kunstwerken gekregen. De eerste is werken met klei hetgeen echt oneindige mogelijkheden schept en ideeën geeft en de tweede is het maken van schilderijen met materie/structuren. Het combineren van natuurlijke materialen met klei en canvas geeft nog meer schoonheid en betekenis aan haar werk.

 

“Helemaal niks mis met rond!”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×