Kunstwinkel Eindhoven

Kunstgalerie Eindhoven

Onder de rook van Eindhoven in kunstdorp Nuenen, staat de deur open voor uw bezoek. SHE Art Gallery is een sfeervolle moderne en toegankelijke kunstgalerie. Ruim 350 vierkante meter vol moderne kunst. Sculpturen in allerlei materialen zoals brons, gips composiet, glas, hout en porselein. Schilderijen en wandwerken groot en klein, met een grote verscheidenheid aan materialen en stijlen.

De galerie is open op woensdag en zondag van 13 tot 17 uur en op vrijdag van 13 tot 20 uur. Voor actuele openingstijden raadpleeg altijd eerst onze website homepagina.

Gallery onder de rook van Eindhoven

Bij Eindhoven denkt u misschien al snel aan de grote stad, en dat is het natuurlijk ook. Het dorp Nuenen sluit hier tegenaan. Toch behoudt Nuenen de voordelen van een kunstdorp, immers heeft Vincent van Gogh een deel van zijn leven (wel 2 jaar..) hier doorgebracht en een groot aantal kunstwerken achtergelaten met de afbeeldingen uit het dorp.

SHE Art Gallery ligt aan de grens van Nuenen en tegen Eindhoven aan. Een kleine moeite om eens te bezoeken wanneer u in de buurt bent, toch?

Kunstexposities

Grote namen tonen hun werk in de galerie, zoals Bart van der Voort, Loes van Delft, Harold Aspers, Marlies Geldof en Yvonne Jochems. Toch is het niet moeilijk om over de drempel te stappen bij een expositie.

Wij hebben veel geweldige kunstenaars in huis, die het bekijken zeer de moeite waard zijn. Bijvoorbeeld Yann Schuyers, Elke meulendijks, Cynthia Vandenbor en Nicole Ponjee. Zij hebben hun sporen reeds verdiend en zullen ook hun opwachting maken bij de nieuwste exposities van SHE Art Gallery.  Zoals nog vele andere kunstenaars, te veel om op te noemen.

Neem eens een kijkje op de website bij onze AGENDA, daarin staat wat er binnenkort te beleven is in de galerie en welke exposities er gepland staan.

 Ayo Vreugde

Kunst kopen in Eindhoven

Het kopen van kunst  is niet iets waarbij je perse verstand moet hebben van kunst. Laat je gevoel bepalen en koop dat werk dat het beste aanvoelt. Waar je iets mee hebt. Ben je hier niet zeker over dan kan je ons altijd om advies vragen, wij kunnen zelfs bij u aan huis of op kantoor langskomen en een persoonlijk kunstplan maken, geheel kosteloos!

Een kunstplan kan gaan over de aanschaf van een kunstwerk voor binnen of buiten. Maar wij kunnen ook een heel huis, hele verdieping of kantoorruimte voorzien van kunst, die u aanspreekt en bij u past. Zodat al uw dagen op kantoor e

en beetje prettiger en creatiever worden. Want een creatieve omgeving roept creativiteit op.

In uw woonhuis geeft kunst die extra persoonlijke touch aan een inrichting. Iets waarmee u zich onderscheidt en waar u dagelijks van geniet!

Schilderij kopen

Denk u bij kunst direct aan een schilderij? Dat is natuurlijk ook vaak de blikvanger in uw huis, die grote muur met een prachtig werk. Maar denk ook eens na over een mooi beeld ernaast. Dat kan een hele mooie symbiose(samenwerking) zijn. Vaak versterkt kunst elkaar. Ook hiervoor staan wij met advies voor u klaar.

Wij zijn slechts een telefoontje of berichtje bij u vandaan! En.. de koffie staat klaar.

Sheila Haasnoot | SHE Art Gallery
06 42621622

 

 

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×