Moderne Kunst kopen bij SHE Art Gallery

Moderne kunst is veel meer dan alleen een schilderij of beeld. Belangrijker is de emotie die de kunstenaar erin legt en zijn verhaal. Een modern kunstwerk vertelt dit verhaal zodat het u meeneemt in zijn bedoelingen.

Je hoeft geen kenner van de kunstwereld te zijn om moderne kunst te kopen. Iedereen kan een prachtig modern kunstwerk aan de muur hangen dat nooit verveelt. SHE Art Gallery heeft een groot en wisselend aanbod aan moderne kunst. Kom al onze kunstwerken in de galerie in Nuenen zien of bekijk een onze kunstcollectie alvast online. Wij staan voor je klaar om je alles over moderne kunst van onze kunstenaars te vertellen, schroom dus niet om contact op te nemen!

 

Moderne kunst galerie

SHE Art Gallery is een moderne, toegankelijke kunstgalerie, in Nuenen, vlakbij Eindhoven. Moderne kunst is een nogal ruim begrip daarom hebben wij het voor u beperkt tot “deze eeuw”, dus vanaf het jaar 2000 tot nu en in de toekomst.  Moderne kunst heeft veel verschillende uitstralingen, van klassiek-modern tot hyper-modern. Wij tonen deze moderne kunst en die in de vele lagen daartussen. Het zijn schilderijen, beelden, collages en foto’s, gemaakt met verschillende materialen en in vele stijlen en bewerkingen.

Kunstadvies op maat

Je kan ook bij SHE Art Gallery terecht voor kunstadvies. Door een groot netwerk aan kunstenaars en kennis van en over hun werk, kunnen wij particulieren en bedrijven deskundig advies geven over een eventuele kunstaankoop.

Wij gaan op zoek naar kunst die bij jou persoonlijk of jouw werkomgeving past en/of de uitstraling van je bedrijf benadrukt. Hiervoor komen wij gratis bij je langs om alle wensen te bespreken en natuurlijk een kijkje te nemen en de ruimte te scannen. Zo kunnen wij iedereen het allerbeste kunstadvies geven.

Alvast inspiratie opdoen? Kijk bij onze Kunstenaars of Kunstcollectie. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Schilderijen moderne kunst

Sheguang Hu 

Moderne kunst kopen

Moderne kunst kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Je bent op zoek naar iets moois voor in huis of op de zaak. Kom dan gerust eens langs in onze grote sfeervolle galerie in Nuenen. Wij geven gratis kunstadvies en komen een aankoop gratis brengen in Nederland (uitgezonderd eilanden).

Onze openingstijden zijn:
woe: 13-17 uur
vrij: 13-20 uur
zon: 13-17 uur

Augustus gesloten, maar wel bereikbaar voor afspraken m.b.t. kunstadvies, kunst-lease, proefplaatsingen en leveringen.

Moderne kunst in Eindhoven

SHE Art Gallery ligt net onder de rook van Eindhoven, in kunstenaarsdorp Nuenen. Het dorp waar Vincent van Gogh twee jaar van zijn leven woonde en vele beroemde schilderijen schilderde.

SHE Art Gallery
De Huufkes 34
5674TM  Nuenen

Motus 180 x 90

 

 

 

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×