Zomer bloemen

Zomer bloemen in de galerie.

De zomer komt eraan, daar hebben we afgelopen weekend al een heel mooi voorproefje van gehad. Buiten genieten we van zomer bloemen, en dat kan natuurlijk ook binnen. Bloemen staan steeds meer symbool voor leven en groeien, en voor verval, ook dat hoort bij het leven. Teis Albers vereeuwigt zijn bloemen op het digitale doek.

Boeketten

Voor zijn kunst serie Bouquette, fotografeert foto-kunstenaar Teis Albers zijn eigen bloemen, soms al bijna vergaan. Hij fotografeert ze allemaal apart van elkaar en combineert ze later in Photoshop om zo zijn eigen boeket te creëren op zijn digitale canvas, waar hij volledige controle heeft over grote, compositie en kleur. Het worden hele sprekende boeketten, die in een moderne inrichting niet misstaan. Van de Bouquet serie hangen momenteel 2 grote prachtwerken in de galerie.

Vivid Botanical

Nieuw is deze hele sprekende bloemen serie, een nieuwe studie van Teis.  In blauw, beige of groen, met een roze of rode bloem, deze 3 versies zijn te bewonderen en te koop in de galerie. In deze nieuwe Vivid Botanical serie laat Teis het boeket los en gaat aan de slag met slechts 1 bloem. In de 3 kleuren achtergrond, heeft de bloem steeds weer een nieuwe ‘look’. Wij houden van deze serie, die zowel in klein als groter kan worden afgedrukt op modern aluminium.

Meer zien van Teis Albers

 

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×