In the Spotlight | Alonso Arturo

Streetart nieuwe stijl, de Alonso stijl. Zijn eigen signature is verrukkelijk en blijft ontwikkelen.

COSTA RICA

Op zijn 4de verhuisde Alonso Arturo vanuit Costa Rica naar Nederland. Zijn Midden-Amerikaanse roots zijn terug te zien in zijn lef en zijn bescheidenheid.

Hij heeft het lef gehad om na het zien van een documentaire over beroemde kunstenaars, meteen de volgende dag naar de verfwinkel te stappen, om kwasten en verf en doek aan te schaffen. Vanaf die dag kon het niet meer stuk, een kunstenaar was geboren!

Alonso sluit moeiteloos aan bij de bekende pop-art kunstenaars. Hij is een Rising Star in de kunstwereld, zijn werken misstaan niet in een hip en jong interieur. Ze geven een imago mee dat prachtig aansluit bij de hedendaagse cultuur.

Zijn ontwikkeling zet door en het karaktertje ‘Royal’ is geboren uit de serie Royal Hypocrites. Hij is ondeugend, en elk schilderij beeld uit wat de mens is, wil zijn en doet. Licht hypocriet, recalcitrant met een knipoog naar de maatschappij.

Alonso heeft een voorliefde voor de Engelse taal. Hij houdt van zinnen zoals ‘Royal sweetness’ of ‘Royal pain in the ass’ en hieruit is de naam ‘Royal’ ook ontstaan.
Achterop het schilderij Godcomplex, staat precies wat Alonso hiermee bedoelt.
Lees meer >>

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×