In the Spotlight | Romy van Rijckevorsel

Afgelopen dinsdag was ik, Sheila Haasnoot (eigenaresse van SHE Art Gallery), op bezoek in het atelier van Romy van Rijckevorsel. Op een prachtig plekje in het mooie Vlijmen heeft zij haar atelier aan huis, waar zij schildert, bedenkt en altijd in de weer is.

Haar linnen doeken hangen op de muur vastgeniet, soms 2 over elkaar heen. Hierop ontstaan de prachtigste werken. Totdat Romy ze als klaar bestempelt en daarna kunnen ze worden opgespannen op luxe aluminium frames.

Overal waar ik kijk hangt en staat werk. Ik mag kiezen uit haar nieuwste pareltjes, groot of iets kleiner. Dat is haast niet te doen, ik word er een beetje hebberig van gewoon, alles is prachtig, alles heeft impact!

Op dit moment hangen haar pareltjes in de galerie, wat een genot! Het is nieuw, modern, kleurrijk en vooral heel spannend!

Toeschouwers mogen hun verbeelding gebruiken om in te vullen wat ze willen zien.

Eigenlijk is Romy niet meer zo bezig met gelijkenis. Zij vindt het op dit moment gewoon heel erg leuk om lekker te tekenen en te schilderen aan de hand van foto’s en herinneringen. Dat het resultaat dan niet altijd helemaal klopt, daar is Romy dan wel heel erg blij mee. Hoe meer het wringt hoe beter. Ze vindt het heerlijk om verwondering op te roepen.

Meer over Romy lezen >>

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×