Organisch en in balans

Rond

Onze aarde is rond, en rond betekent ook letterlijk EERLIJK en OPRECHT. De vorm is strak maar heeft een zachte uitstraling.

Ronde kunst is haast niet meer weg te denken in deze moderne tijd.  We zien veel strakke lijnen in de prachtige huizen van nu, hier geeft een rond werk een goede balans. Er kan gespeeld worden met kunst, zo komt een rond werk bijvoorbeeld prima tot zijn recht half naast de bank, of boven een kastje. In de statische strakke moderne woning geeft deze vorm wat lucht.

Wij geven deze maand extra aandacht aan de ronde werken van

Marlies Geldof
met haar ronde en ovale strakke wandwerken, vaak met epoxy gelaagdheid, verfrissend modern.

en
Sylvia Sloots geeft met haar ‘Earthly’s’ met natuurlijke ronde en natuurlijke structuren een hele zachte uitstraling aan hedendaagse interieurs. ‘ Niks mis met rond!’

 

Organisch

Natuurlijk zijn er in de galerie nog veel meer organische vormen te vinden. De bekendste zijn de stalen (en bronzen) wandwerken van Mainkunstenaars, Marjon Deul en Ien Sluyters.  Ook modern in staal en heel prettig als tegenhanger van alle strakke lijnen.

En Bas en Nicole Berkelmans creëren al jarenlang hun unieke natuurobjecten van gerecycled staal. Pachtige verroeste bladeren en bloemen, takken of een bosje grassen. Allemaal even uniek en geweldige tegenhanger in een strak interieur.

 

Wij zien je graag in onze galerie.
Tot snel!
Team SHE Art Gallery

Open:

Woensdag 13-17 u
Vrijdag 13-20 u 
Zondag 13-17 u

De Huufkes 34, Nuenen

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×