Winters genieten

Buiten is het koud en nat en dan maken we het binnen des te gezelliger. Dat is in de galerie makkelijk, met heel veel moois om mee te pronken. De eerste maanden van dit jaar hebben we een doorlopende expositie met veel nieuwe kunst van onze vast kern kunstenaars en we presenteren ook te gekke nieuwe kunstenaars in de galerie.

Licht-kunstenares Geeske van de Molengraft laat zien hoe kunst en (LED)licht prima samengaan, op moderne wijze speelt zij met de elementen. Haar wandwerken zijn Nordic modern en speels.

Maria de Vries, geen onbekende in dit vak. We hebben een prachtige nieuwe serie van haar hand met natuurlijke materie op linnen.

Elke Meulendijks haalt de natuur ook in huis, haar signatuur is overal bekend, zij speelt met lichtinval tussen het bladerdek, je waant je onder de bomen en de zon en stukjes lucht piepen er doorheen. Kleuren, zo goed als abstract op het linnen aangebracht.

Sylvia Sloots houdt van het creëren met haar handen, letterlijk. Zij maakt haar eigen ‘canvas’ en werkt met fijne natuurlijke kleuren. Grote ronde werken sieren elke wand.

Mart de Brouwer  is vooral bekend om zijn bijzondere en vernieuwende muurobjecten. Hierop wordt een door hem zelf bedachte en ontwikkelde brand- en schildertechniek toegepast.

Wij zijn OPEN:

Woensdag 13-17 uur
Vrijdag 13-20 uur
Zondag 13-17 uur

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×