Mart de Brouwer

Mart is vooral bekend om zijn bijzondere en vernieuwende muurobjecten. Hierop wordt een door hem zelf bedachte en ontwikkelde brand- en schildertechniek toegepast.

Met zijn originele kunstwerken gaat hij inmiddels de hele wereld over, naar Brussel, London, Miami en New York. Zijn thuisbasis was lange tijd in Nuenen (van 2009-2017) in het pand waar nu SHE Art Gallery gevestigd is.

Zijn uitgebrande houten objecten in moderne en neutrale tinten, zijn niet weg te denken in zijn oeuvre. Naast zijn vele ‘puzzeled faces’, zien we ook  ‘nice cars’ opduiken.

  • Houtbewerker
  • Tekenaar
  • Kunstschilder
HOE LANGER JE OVER IETS NADENKT, HOE GROTER HET PROBLEEM WORDT

Durfal Mart de Brouwer ontwikkelt door middel van tekenen, zagen, schuren, branden, verven en lakken, unieke muurobjecten, kunstwerken voor aan de muur. Deze houten bewerkingen, puzzelstukjes, vormen een prachtig plaatje!
Zijn werk heeft de laatste jaren een vogelvlucht ondergaan, en is nog steeds volop in beweging. Over heel de wereld gaat zijn werk naar bekende kunstbeurzen en exposities.

“I owe You”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×