Kunstgalerie Helmond

Schilderij kopen Helmond

Ikzelf woon al sinds 2001 in Helmond, tot grote tevredenheid. Er zijn een aantal kunst musea en galeries in Helmond, maar wanneer ik kunst wil bekijken, uitzoeken of kopen, ga ik ook verder zoeken. In Nuenen en omstreken zijn diverse galeries en de grootste moderne galerie is natuurlijk SHE Art Gallery, in Nuenen.

De kunstgalerie ligt tussen Nuenen en Geldrop in, tegen Eindhoven aan. Vanuit Helmond is het slechts 10 km rijden, je bent er in 10 minuten tot een kwartier. En vanuit Eindhoven nog veel sneller.
Up to Date openingstijden vind je op onze website homepage.

Kunsthandel Helmond

Maar of je nu uit Helmond, Geldrop, Mierlo, Eindhoven of Nuenen of van ver weg komt, kunst gaat tegenwoordig veel meer over genieten. Genieten van de kunstbeleving. Vandaar ook dat een galerie tegenwoordig helemaal geen sjieke bedoeling meer is met een hoge drempel bij de voordeur en ook zeker niet alleen maar is weggelegd voor de kunstkenner.

Tegenwoordig is kunst voor de kunst belever! Kunst beleef je het beste in een sfeervolle omgeving, thuis of op de zaak. Maar het begint allemaal bij SHE Art Gallery. Wij helpen je graag bij het maken van je kunstkeuze.

Check onze Agenda!  of onze Kunstcollectie. Wil je niets missen, schrijf u dan in voor onze informatieve e-mail, die ongeveer tien keer per jaar gestuurd wordt. Hierin informeren wij je over alle activiteiten bij SHE Art Gallery.

KunstleaseHelmond

Kunst bouwt mee aan uw imago. Wij komen graag bij u langs om een plan met u te maken over zakelijke kunstlease. Dit plan maken wij op maat, want geen enkel kantoor of gebouw is hetzelfde. Of u een beeld wilt voor in de bedrijfshal of een serie portretten voor in de boardroom, alles kan. Kunstlease kan voor u een prettige manier zijn om van kunst te genieten, zonder al te grote investering.

Neem gerust contact met ons op, via het contactformulier of telefoon.

Sheila Haasnoot | SHE Art Gallery
06 42621622

Aanvraag Kunst Lease oriëntatie

Voor kunst-lease op maat kom ik graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Kunstadviseur Sheila Haasnoot | SHE Art Gallery

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×