Balance – set van 6

Door Marlies Geldof

Deze mooie set bestaat uit 6 panelen met laagjes gekleurde hars in prachtige oceaan blauwe en zee groene tinten. In de diepte zie je een mooie glinstering wat doet denken aan gerimpeld zand.

Kunstenaar
Marlies Geldof
Titel
Balance – set van 6
Materiaal
Acrylverf, Epoxy, Hout, Kunsthars, Mixed Media, Paneel, glitter
Verkoopprijs
€ 3695,00
Beschikbaarheid
Te koop, Zakelijke kunstlease
In galerie aanwezig
Nee

Omschrijving

Deze mooie set bestaat uit 6 panelen met laagjes gekleurde hars in prachtige oceaan blauwe en zee groene tinten. In de diepte zie je een mooie glinstering wat doet denken aan gerimpeld zand wat glinstert in de zon onder het wateroppervlak. De lagen hars staan voor de golven van de zee die altijd op zoek zijn naar balans. De compositie van de panelen vormen samen een donker deel in het midden wat alle panelen samen trekt tot 1 geheel.
Alle panelen hebben een strakke aluminium rand die varieert in diepte. 3 panelen hebben een 3 cm dikke rand en de andere 3 een 4 cm dikke rand. Dit draagt bij aan de speelsheid van het werk samen met de losse druppels die her en der op het werk liggen.

Hang uw kunsthars werk niet in direct zonlicht of nabij een warmtebron.

Afmetingen van groot naar klein:

51 x 4 cm
40,5 x 4 cm
30,5 x 3 xm
20,5 x 3 cm
10,5 x 3 cm
9,5 x 4 cm

Deze set is eventueel ook op te splitsen naar 2 sets van de 3 grootste panelen (2.595,-) en een set van de 3 kleinste panelen (1.100,-).

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×