Branding

Door Geeske van de Molengraft

Branding; lichtobject met de serene tinten van zee, strand en lucht

Kunstenaar
Geeske van de Molengraft
Titel
Branding
Materiaal
Populierenmultiplex, Ledverlichting, Plexiglas
Afmeting
120 x 60 cm (hxB)
Oplage
Uniek exemplaar
Verkoopprijs
€ 2600,00
Beschikbaarheid
Te koop
In galerie aanwezig
Nee

Omschrijving

Soms zijn de licht- en weersomstandigheden perfect en tref je de Noordzee op haar mooist; sereen en verstild. Een dromerig beeld in zachte tinten waarbij de trage beweging van de branding bijna een hypnotiserend effect heeft.

Dit beeld heeft Geeske proberen te vatten in een schilderij met verlichting. De tekening in het populierenmultiplex komt overeen met de afdruk die de golven in het zand achterlaten, wanneer ze zich terugtrekken. Tussen het strand van multiplex en het met zee en lucht beschilderde canvas zijn haaks 2 satijn-witte plexiglas strips geplaatst waarachter ledverlichting is geplaatst. Als ware het zachte schuimkoppen die de vloeiende beweging van het op het zand aanspoelende zeewater benadrukken.

Lichtkunstwerk Branding is 60 x 120 cm (b x h) en bevat dimbare ledverlichting die van koel- tot warm-wit instelbaar is met behulp van een afstandsbediening (bediening via app is optioneel).

De levensduur van ledverlichting is niet oneindig. Lees het garantiebeleid van Atelier G.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×