Kunsthuizen met kunst van nu

Kunst voor in de huizen van nu

Kunst voor de mensen van nu, vind je in kunsthuizen, ofwel galeries van nu. Zoveel mensen zoveel smaken. Gelukkig zijn er ook vele stijlen kunst. En tegenwoordig mag en kan alles. Zoals Retro modern, Popart of modern realisme. Wat het allemaal precies is en in welk hokje welke kunst hoort is niet altijd even duidelijk. Is dat belangrijk? Wij zeggen nee. Het zoekt alleen wat makkelijker wanneer je een voorkeur hebt voor een bepaalde kunststijl. We spreken bewust niet van stromingen, dat is van vorige eeuwen. Hedendaagse kunst omvat zoveel meer.

Kunstgeluk zoek je bij kunsthuizen (galeries)

Het allerbelangrijkste bij een zoektocht naar kunst die bij je past is je enthousiasme! De zoektocht is het begin van je kunstgeluk. Galeries helpen je hierbij. En wanneer je echt voor een kunstwerk bent gevallen, dan is er ook geen houden meer aan.
Bij SHE Art Gallery laten we je graag los tussen de moderne kunst van nu, door kunstenaars van nu, voor mensen en huizen van nu.
Wij hebben een prachtige moderne collectie kunst in vele stijlen en materialen. We kunnen je er alles over vertellen en de rest doe je zelf, of samen natuurlijk..

Wij begeleiden je graag in je zoektocht naar een waardevolle kunstaankoop!

Neem alvast een kijkje op deze website bij onze >>kunstcollectie<<

Cummins 40x40cm

SHE Art Gallery
De Huufkes 34, Nuenen
06 42621622

OPEN:

Woe 13-17 uur
Vrij 13-20 uur
Zon 13-17 uur

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×