Magda Meijer

Exotische vrouwen in keramiek en brons

Magda speelt met de kapsels, de sieraden en de kleding van haar beelden.
Haar exotische vrouwen maken meteen indruk zodra je ze ziet. Omgeven door mysterie en een statige houding zijn ze bloot of met een klein beetje kleding.
De sieraden en hoofdbekleding spelen een mooie rol, maar altijd met een ingetogen kleurenpalet. Ieder beeld van keramiek of brons heeft een eigenheid waar je voor valt.

  • Keramiste
  • Beeldhouwster (Brons)
Exotisch, statig en een tikkeltje mysterieus

Magda is geboren te Meppel maar met Indonesische roots, ze heeft altijd al een passie gehad voor exotische vrouwen. Na een vierjarige opleiding schilderen en portrettekenen op de kunstacademie te Maasmechelen België waren exotische vrouwen dan ook meestal het onderwerp van haar schilderijen.

Na ongeveer 10 jaar geschilderd te hebben kwam ze 2011 in aanraking met klei. Er ging een wereld voor haar open ze kon nu haar drang naar perfectie verwezenlijken. Uit een zak klei wist ze haar exotische vrouwen met de serene mysterieuze uitdrukkingen tevoorschijn te toveren. Ze gebruikt ook bewust sobere kleuren om de spirituele uitstraling van haar beelden niet te verstoren.

Dat haar keuze juist was blijkt wel uit de grote interesse die is ontstaan voor haar opmerkelijke beelden ,,exotische vrouwen.”

“de ingetogen kleuren maken haar vrouwen des te interessanter”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×