Impressie video

Stef van Strij

Gold leave, ofwel bladgoud, en wel van 23 karaat. Het is een natuurproduct, net als het linnen doek en de houten lijst. Kunst met een boodschap, en wat voor een!

Inspireren

Inspirerende boodschappen, dat draagt zijn kunst uit. Stef van Strij gaat met zijn bladgouden kunstwerken het liefst de hele wereld over. Hij wil een boodschap verspreiden via zijn High-end, luxe kunst.

‘Moonlight’

‘Sometimes it’s hard to see the light during dark times.
This Artwork represents the moonlight, that shines on you when the sun isn’t around.’
~Stef van Strij

‘Innerpeace’

‘Innerpeace is the result of retraining your mind to process life as it is, rather than what you think it should be.
This Artwork represents the innerpeace we experience when the mind is quiet.’
~Stef van Strij

  • Kunstenaar gold leave

Stef van Strij werd geboren in Gouda in Nederland (1996). Al op jonge leeftijd werd hij geïnspireerd door zijn oma (Ineke van Dijk) die bronzen sculpturen en portretten maakte voor invloedrijke mensen en overheden over de hele wereld. Na een moeilijke jeugd besloot hij op 18-jarige leeftijd te verhuizen naar het Spaanse eiland Tenerife.
Een jaar later keerde hij terug naar Nederland. Na verschillende banen in de mode en sales besloot hij naar de hoofdstad Amsterdam te verhuizen om een ​​nieuw leven te beginnen. 3 jaar later had hij een succesvol bedrijf waar ze zendtijd voor Nederlandse tv-programma’s verkochten. Hij had alles waar hij ooit van had gedroomd. Wonen in een luxe grachtenpand in de stad, rijden in zijn droomauto, een succesvol bedrijf bezitten en genoeg geld om jarenlang te reizen.

Helaas was hij ongelukkiger dan ooit tevoren. Al deze materialistische dingen bleken slechts tijdelijk genot te zijn en hadden niets te maken met echt geluk of wie hij werkelijk was. Toen de COVID-19-pandemie kwam, verloor hij zijn bedrijf en kwam hij in een slechte omgeving terecht met veel feesten en drugsgebruik gevolgd door een burn-out en depressie. Op dit punt kon hij niet lager, dus na een ellendig jaar realiseerde hij zich dat de enige weg omhoog was.

Hij vond zijn doel in creativiteit en het inspireren van anderen met zijn kunst.

“Een man met een gouden hart maakt kunst die je raakt”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×